Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó az építkezésen
Célvonal

Célvonal
Ez a mi második születésünk

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 971 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Leo focista. Hideg és ködös reggeleken is hat óra negyvenkor kel, magára kapja a melegítőjét, belebújik az...
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
913476
ISBN:
9789631190328
EAN:
9789631190328
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
166
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
220

Leo focista. Hideg és ködös reggeleken is hat óra negyvenkor kel, magára kapja a melegítőjét, belebújik az edzőcipőjébe, és végigfut az utcákon a park felé, majd a folyópartra.  A suli nem érdekli, a lányokat unja, egész élete a délutáni fociedzések körül forog. Egy nap játékosmegfigyelő érkezik a meccsre. Leo úgy érzi, eljött a nagy lehetőség, hogy komoly csapathoz igazoljon. Ez a nap azonban egészen mást tartogat a fiú számára, olyan fordulatot, amely végül elhozza a barátok elismerését, a sportsikert és a szerelmet, ám mégsem úgy, ahogyan várta.


„…nem elég, hogy épp az a lány segít a tanulásban, akit annak idején vérig sértettél az iskola előtt. Ez a lány ráadásul sportoló, százméteres gátfutásban versenyez. Mintha a sors fintora volna, nem? Előtted ezernyi észrevehetetlen akadály sorakozik, elég egyetlen lépcsőfok, gödör, túl keskeny ajtónyílás, túl magasra helyezett kilincs, és máris tehetetlen vagy. Ő viszont kifejezetten keresi az akadályokat, a gátakat, s arra vágyik, hogy maga mögött hagyhassa őket…”


Paola Zannoner 1958-ban született, és jelenleg Firenze történelmi városközpontjában él. Mielőtt írni kezdett, könyvtárosként, kiadói szerkesztőként, újságíróként, irodalomkritikusként és fordítóként dolgozott: munkáinak központjában mindig is a könyv állt.    A több mint egy tucat gyermek- és ifjúsági könyv szerzője minden alkalommal, amikor új regénybe kezd, témájáról gondos háttértanulmányokat folytat. Meggyőződése, hogy a történetek elsősorban az élettapasztalatokból és a személyes találkozásokból születnek. A Célvonal az egyik legsikeresebb regénye.


 


 



A szerzőről
Paola Zannoner
Paola Zannoner
Paola  ZANNONER

Paola Zannoner 1958-ban született, jelenleg Firenze történelmi városközpontjában él. Mielőtt írni kezdett, könyvtárosként, kiadói szerkesztőként, újságíróként, irodalomkritikusként és fordítóként dolgozott: munkáinak központjában mindig is a könyv állt. A több mint egy tucat gyermek- és ifjúsági könyv szerzője minden alkalommal, amikor új regénybe kezd, gondos háttértanulmányokat folytat az adott témában. Meggyőződése, hogy a történetek elsősorban az élettapasztalatokból és a személyes találkozásokból születnek. A Célvonal az egyik legsikeresebb regénye.

Vélemények