Nincs engedélyezve a javascript.
Én, Te, Ő - Kalandok a szófajok birodalmában

Én, Te, Ő - Kalandok a szófajok birodalmában

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 149 Ft
Borító ár:
3 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 149 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Hókusz-Pókusz cirkusz Bergengóciába hajózik. A fedélzetén két híres ikerpár nézi a vizet: pitt és Patt, a bohóckölykök, no meg Dinó és Dóró, a két pompás oroszlán. A hajó sosem jut el Bergengóciába... viszont furcsábbnál furcsább szigeteken köt ki, a szófajok szigetein. A szavak hercegének birodalma ez, ahol az ármányos Kalamona gyakran bajt kever, hol eltünteti, hol elvarázsolja a szereplőket.
Leírás
Raktári kód:
168673
ISBN:
9789634158998
EAN:
9789634158998
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
240
A Hókusz-Pókusz cirkusz Bergengóciába hajózik. A fedélzetén két híres ikerpár nézi a vizet: pitt és Patt, a bohóckölykök, no meg Dinó és Dóró, a két pompás oroszlán. A hajó sosem jut el Bergengóciába... viszont furcsábbnál furcsább szigeteken köt ki, a szófajok szigetein. A szavak hercegének birodalma ez, ahol az ármányos Kalamona gyakran bajt kever, hol eltünteti, hol elvarázsolja a szereplőket. Szerencsére talpraesett hőseink új barátaik segítségével túljárnak a varázsló eszén, kalandjaik során pedig megismerkednek a szófajokkal és a szavak toldalékaival.

Varga Katalin, a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája szerzője most a másodikos-negyedikes gyerekekhez fordul; fordulatos meséi, versei és rejtvényei a nyelvtan és a helyesírás megtanulását szórakoztató kalanddá változtatják.
A szerzőről
Varga Katalin
Varga Katalin
Varga Katalin a Külkereskedelmi Főiskolán végzett, német-angol szakon. Saját élettapasztalatai alapján kezdte tanulmányozni a meddőség lelki hátterét. 2013-ban hívta életre a CsillagKuckót, ahol a hozzá forduló „meddő” pároknak segít munkatársával – nemcsak érintettként, egykori sorstársként és lombikos anyukaként, hanem okleveles mentálhigiénés segítő szakemberként is.
Vélemények