Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó segít a Mikulásnak
Vigyél haza! - Erdők a nagyvilágban

Vigyél haza! - Erdők a nagyvilágban

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 429 Ft
Borító ár:
2 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 429 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Járd be velünk a világot, és ismerd meg az erdők különböző típusait, lakóikkal és növényeikkel együtt! Velünk tartanak az utazáson barátaink, az állatok is. Számukra ez életre szóló kaland: haza akarnak térni oda, ahová tartoznak, ám nem tudják, hol is lehet az otthonuk. Szerencsére Dani a segítségükre siet.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
179369
ISBN:
9789634864202
EAN:
9789634864202
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
26
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
620

Járd be velünk a világot, és ismerd meg az erdők különböző típusait, lakóikkal és növényeikkel együtt! Velünk tartanak az utazáson barátaink, az állatok is. Számukra ez életre szóló kaland: haza akarnak térni oda, ahová tartoznak, ám nem tudják, hol is lehet az otthonuk. Szerencsére Dani a segítségükre siet. Végigjárja, felfedezi a különféle erdőket, és megtalálja a megfelelőt mindegyik barátja számára. És hogy mi történik az állatokkal, miután hazatértek? Biztos szívesen elmesélik neked. Gyere velünk az utazásra, sok érdekességet láthatsz majd!


A könyvből a kis olvasó (de még a felnőtt is) számtalan érdekességet, fontos tényt tudhat meg az állatokról és élőhelyükről. Természetesen a környezet- és az állatvédelem kérdése is szóba kerül. A különleges ismeretterjesztő történetet vicces-kedves illusztrációk egészítik ki. Nincs is jobb, mint játszva tanulni!


 


Vélemények