Nincs engedélyezve a javascript.
Always isn"t forever - A mindig nem örökké
Karácsony a Roxfortban
Lufi és az elcserélt születésnap

Lufi és az elcserélt születésnap

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lufi egyre inkább kamaszodik, és még ha meg is szeretne róla feledkezni, családja egy másodpercre sem hagyja, hogy megfeledkezzen róla.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
210367
EAN:
9789636030636
Megjelenés:
2022.11.03.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
240
Nyelv:
magyar
Lufi egyre inkább kamaszodik, és még ha meg is szeretne róla feledkezni, családja egy másodpercre sem hagyja, hogy megfeledkezzen róla. Az idő múlására, azonban nemcsak kamaszodása, hanem a közelgő születésnapja is figyelmezteti. Persze a mindig derűs főhősünk egyáltalán nem aggódik a kora miatt, sőt, fergeteges születésnapi bulit szervez. Azonban a szívét oly' nagyon megdobogtató barátja, Szamóca nem lehet jelen az ünnepségen, mert cserediákként Londonban tanul. Hogy miként lesz ebből nagy közös buli, az kiderül A Lufi és az elcserélt születésnapból.

A számos kiadást megélt, nagy sikernek örvendő Lufi-sorozat Metzing Eszter vagány illusztrációival igazán élvezetes olvasmány lehet fiúknak és lányoknak
A szerzőről
Balázs Ágnes
Balázs Ágnes

BALÁZS ÁGNES

(Budapest 1967. március 25. Férje: Gáspár András színművész, Gyermekei: Barnabás 1991, Bianka 1997) a Brüsszeli Szabadegyetemen, majd az ELTE bölcsészkarán magyar-francia szakon folytatott tanulmányait követően 1993-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Iglódi István osztályában. Pályafutását színészként 1991-ben kezdte a Nemzeti Színház társulatában, ahol Shakespeare és Goldoni drámákban játszott főszerepet. 1994-től szabadfoglalkozású színművészként játszott a Buda Stage, a Karinthy Színpad, a Vidám Színpad előadásaiban, és a TV2 műsorvezetője volt. Mint színpadi szerző 2001-ben mutatkozott be a nagyközönségnek az Isteni show című musical szövegkönyvírójaként és zeneszerzőjeként.

http://www.balazsagnes.hu/

 

Vélemények