Nincs engedélyezve a javascript.
Love By Chance - My Accidental Love is You 5.
Családi titkok
Texas Bill, a fenegyerek

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 341 Ft
Borító ár:
1 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 341 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Körözvény!
Ezer dollár jutalom annak, aki az állítólagos Texas Bill, középtermetű, fekete hajú, fehér fogú, Arizonában és néhány környező államban közismert csirkefogót élve vagy halva kézre keríti. Nevezett egy feltűnően szép asszony társaságában Kindlow felé szökött.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
129262
ISBN:
9786155476624
EAN:
9786155476624
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
160
Nyelv:
Magyar
"Körözvény!
Ezer dollár jutalom annak, aki az állítólagos Texas Bill, középtermetű, fekete hajú, fehér fogú, Arizonában és néhány környező államban közismert csirkefogót élve vagy halva kézre keríti. Nevezett egy feltűnően szép asszony társaságában Kindlow felé szökött.
Nevada Állam Kormányzója nevében:
A connictedi sheriff Thompson

Hallgattak...
– Szóval?... – kérdezte Bill.
– Szóval Kelet felé minden vonatot átvizsgálnak, és minden fékező résen van – jegyezte meg a Vad Tülök.
– És az országutakon, hegyen-völgyön csapatok kutatnak utánad, ez most már valószínű.
– Hm... – tűnődött Bill. – A pásztorok és a csapdaállítók között sok jó barátom van, ezek fütyülnek a jutalomra. Bill kotorászott a papírok között, és elővett egy másik ívet.
– Ezt meg egy fiú viszi szét, gyors paripán. Mindenhol látni.
Másolópapírral sokszorosított írás volt.
Emberek! Texas Bill orvul rám lőtt, és elszöktette a feleségemet. Ezért megölöm. Aki befogadja, aki élelmet ad a szökevényeknek, vagy bármi módon a kezükre jár, azt megölöm, házát felgyújtom,
állatait elpusztítom, Isten engem úgy segéljen.
A Lord
– Ez a rosszabb – dünnyögte a Buldog. – A másik miatt csak a sheriffektől és a városi polgároktól kell tartani. Ez mindenkit elriaszt. Tudják, hogy a Lord beváltja a fenyegetését..."
A szerzőről
Rejtő Jenő
Rejtő Jenő
A magyar szórakoztató irodalom legnagyobb alakja írói munkásságán túl kabaré- és színpadi szerzőként, forgatókönyvíróként is ismert volt a nagyközönség előtt.
Bár sokáig úgy tartották, hogy neve egyet jelent a ponyvaregény műfajával, életművével ma már helye van az irodalmi nagyságok között. Pályájának elején elsősorban színpadi művek írásával foglalkozott, érdeklődése külföldi utazásai nyomán fordult a kalandregények világa felé, amelyben végül kiteljesedett írói munkássága.

Írásait sajátos stílusa, fanyar humora és történetszövésének abszurd fordulatai teszik megkülönböztethetővé az irodalmi művek palettáján. A pesti művészeti élet ismert alakja legnagyobb sikereit a P. Howard álnéven írott idegenlégiós regényparódiáknak köszönheti.
Ismert művei: Az előretolt helyőrség (1939), A három testőr Afrikában (1940), Járőr a Szaharában (1940), A tizennégy karátos autó (1940), Piszkos Fred, a kapitány (1940)
Vélemények