Nincs engedélyezve a javascript.

Könyvesbolt vs. online rendelés – 3 ok, amiért érdemes neten könyvet rendelni

b24_blogcikkek_600x400_jpeg.jpg

Egy-egy nagyobb bevásárlás után gyakran érezhetjük úgy, hogy most jó ideig nem szeretnénk semmiféle bolt közelébe menni. A felesleges sorban állás, a zsúfolt vásárlói tér érzése mind-mind arra ösztönöz, hogy valami más megoldást találjunk a bevásárlásaink hatékony lebonyolítására.

Az online rendelést erre találták ki! Időt és energiát spórolhatunk vele, valamint földrajzi és időbeli kötöttségek nélkül vásárolhatjuk meg a kívánt termékeket, legyen szó akár egy liter tejről vagy egy könyvről a kedvenc könyvwebáruház kínálatából.

Gyors és kényelmes

Online rendelésnél nincs tömeg, elkerülhetjük a sorban állás kényelmetlenségét és időveszteségét, a vásárlást pedig a számunkra lehető legkényelmesebben intézhetjük, akár a saját otthonunkban, kedvenc fotelünkből.

Széles kínálat

Egy webáruházban szélesebb kínálatból (előrendelhető árucikkekből is) válogathatunk, hiszen nincsenek térbeli és fizikai korlátok, amelyek behatárolnák a raktáron tárolt termékek számát.

Egyszerű visszaküldés

Ha a megrendelt termék nem váltja be a hozzá fűzött reményeinket, gyorsan és egyszerűen, akár indoklás nélkül is vissza tudjuk küldeni anélkül, hogy el kellene hagynunk az otthonunkat.

Ha kedvet kaptál az online könyvvásárlás kipróbálásához, kezdd a sort néhány népszerű kötettel a Book24 megújult könyváruház kínálatából!

Napsütötte Toszkána

Napsütötte Toszkána

Frances Mayes
Tericum, 2022.08.30.

Olaszország szerelmeseinek kihagyhatatlan olvasmány Frances Mayes klasszikusa, a Napsütötte Toszkána. Frances 2002-ben nyitotta ki először cortonai birtokának kapuit, ahol minden együtt van, ami vérbeli olasz: ízek, illatok, történelem, kultúra. Aki egyszer is átlépi a villa és a hozzá tartozó olajfaliget határát, azt egészen biztosan örökre magával ragadja a toszkán életérzés és azonnal indulna házat venni a fenséges dombvidéken.

Mauritius, az édeni menedék

Mauritius, az édeni menedék

Gondold meg, melyik útra lépsz

Czank Nelli
CCG, 2022.08.26.

Ha már napsütés és utazás, akkor irány az Indiai-óceán kicsiny szigetállama, Mauritius! Czank Nelli Mauritius, az édeni menedék című könyvében a két főszereplő életútja épp ezen a varázslatos helyen keresztezi egymást. A nagy kérdés, hogy a magukban hordozott titkok megőrzésére tett erőfeszítéseik erősebbek-e, mint az egymás irányába megnyilvánuló, félreérthetetlen érzelmeik. A meglepő helyzetek sokaságával fűszerezett, festői környezetben játszódó történet igazi csemege a romantikus kalandok kedvelőinek.

Hét levél

Hét levél

J. P. Monninger
I.P.C. Könyvek

Írország maga a misztikum smaragdzöld dombjaival, zord tengerpartjával, vakítóan fehér szikláival. J. P. Monninger Hét levél című könyvében itt teljesedik be Kate és Ozzie szerelme. De a férfi háborús múltja miatt a boldogságuknak hamar vége szakad. Kate a tengerentúlra menekül, ahol egy nap váratlanul utoléri Ozzie halálhíre. Kate-ben felidéződnek a férje iránt korábban érzett perzselő érzelmek, és már úton is van Írország felé, hogy szembenézzen férje és szerelmük múltjával, és kiderítse, mi okozta valójában Ozzie halálát.

Jo fiai - A Kisasszonyok-sorozat folytatása

Jo fiai - A Kisasszonyok-sorozat folytatása

Alcott Louisa May
Lazi Könyvkiadó, 2022.09.01.

Az utazós kalandok után ideje megpihenni családi körben. Louisa May Alcott – Jo fiai című regénye a Kisasszonyok-sorozat méltó folytatása. Középpontjában a családi kötelékek állnak, amelyek biztonságából kilépve indulnak világhódító útjukra a felnőttlét küszöbén épp csak átlépett ifjak. Útra kelnek, hogy megtapasztalják: a felnőtt élet korántsem olyan idilli, mint az távolabbról szemlélve látszik, és bizony – a gyerekkorhoz hasonlóan - itt is akadnak nehézségek. De a család mindig család marad és visszavár.