Nincs engedélyezve a javascript.
A csillagszerű Juhász
2+1
2+1
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 995 Ft
Eredeti ár:
3 796 Ft
Book24 ár:
4 196 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Hősünk egy népes szlovák csigacsalád tagjaként éldegélt a Duna partján, dús aljnövényzet felett burjánzó ártéri erdőben, ahol nyáron a harmat a déli órákig megmarad, a hőségtől elcsigázott puhatestűek nagy örömére. ..."
Leírás
Raktári kód:
206687
ISBN:
9789632787053
EAN:
9789632787053
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
172
Nyelv:
magyar

„Hősünk egy népes szlovák csigacsalád tagjaként éldegélt a Duna partján, dús aljnövényzet felett burjánzó ártéri erdőben, ahol nyáron a harmat a déli órákig megmarad, a hőségtől elcsigázott puhatestűek nagy örömére. Ján, mikor nagykorú lett, rögtön egy különös kívánsággal állt elő, noha éppen csak megszáradt új házán a vakolat. – Édesanyám! Én repülni szeretnék! Ugyanolyan háromfedelű, piros Fokkeren, mint amilyen a Vörös bárónak volt. Erre a bejelentésre a környék összes csigája összeszaladt.


Ezt a néhány napot illendőségből kivárta az anyja, és csak azután válaszolt. – Ačigocky ne mre pulo!* – mondta fiának tótul. – Ninčigocky za danyam!** – felelte Ján, de az egyszerűség és a szerkesztő kedvéért magyarul folytatta. (Jövök egy kakaós čigával! A szerk.)”


Nagy Szabolcs végzettsége szerint zeneszerző és zeneelmélet-tanár, de a szakma az egyik legjobb magyar blues-zongoristaként tartja számon. Emellett sokoldalúságát bizonyítva több ismert formációban is játszott és játszik. Ez az első novelláskötete.

Vélemények