Nincs engedélyezve a javascript.
A csodatermő fa
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 052 Ft
Borító ár:
2 850 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 052 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szakemberként ?a rendkívül gazdag szókincse, változatos nyelvhasználata ragadott meg. Szülőként a színes érzelemvilágot tükröző és a hagyományos értékrendet közvetítő történetei miatt tartom kincsnek a könyvet.
Leírás
Raktári kód:
193749
ISBN:
9786150050362
EAN:
9786150050362
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
56
Nyelv:
magyar
Szakemberként ?a rendkívül gazdag szókincse, változatos nyelvhasználata ragadott meg. Szülőként a színes érzelemvilágot tükröző és a hagyományos értékrendet közvetítő történetei miatt tartom kincsnek a könyvet. Örömmel olvasom a kisfiamnak és jó szívvel ajánlom minden kisgyermeket nevelő családnak. ( Hepp Katalin, gyógypedagógus-logopédus, ( www.hangocska.hu)

 


A mesék életünk részei. A világot tanuljuk meg általuk.
Színészként arra tettem fel az életemet, hogy történeteket meséljek. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Vidám meséket, romantikusakat, tragikusakat, vagy éppen ijesztőeket. Mikor édesanyává váltam, máshogy kezdtem tekinteni a mesékre. Már nemcsak szórakoztatnom kellett velük, hanem nevelni. Később tanuló drámapedagógusként egy egész osztály került a kezem alá, akiket szintén a mesék világa által próbáltam a felnőttéválás útján jó irányba terelgetni. Életemben először nem helyettem választották ki a meséket, történeteket, amelyekben el kellett egy szerepet játszanom, hanem nekem kellett mesét választanom. És bizony gyerekeknek mesét választani nem könnyű. Nem csak az üzenetet kell megfelelően kiválasztani, hanem még nem tudnak befogadni egy egész regényt – figurák, érzetek, hangulatok fogják meg őket. És ha sikerül jó meséket a kezükbe adni, észrevétlenül fejlődik a koncentrációjuk, szókincsük, fantáziájuk – és felnőttként olvasóvá válhatnak. Mikor a Csodatermő fa című kötet meséit először olvastam esti mese gyanánt a kisfiamnak, nem csak annak örültem meg, hogy a könyv olyan kedves kis történetekkel van tele, melyek a gyermekek számára tökéletesen befogadhatóak, hanem bizony felnőtt fejjel is jó érzés ezeket a meséket olvasni. És bár most még én olvasom fel a fiamnak ezeket a meséket, pár év múlva, remélem, már együtt olvasgatjuk őket. Skolik Ágnes meséi egyszerre vannak tele a kisgyermek rácsodálkozásával, a világ csodái iránti rajongással, és egy felnőtt nosztalgiájával. Szívből ajánlom mindenkinek, aki esti meséket keres, aki csak el akar merülni a mesék birodalmában, aki egy kicsit újra gyerek szeretne lenni, vagy azoknak, akiknek sosem sikerült igazán felnőniük.
A mesék fontossága elvitathatatlan. Úgyhogy olvassuk őket bátran! És erre ez a kis kötet tökéletesen alkalmas. ( Märcz Fruzsina, "a Kecskeméti Katona József Színház színművésze, drámapedagógus és édesanya)

Vélemények