Nincs engedélyezve a javascript.
A sötét prófécia

A sötét prófécia

Apollón próbái 2.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 599 Ft
Eredeti ár:
3 495 Ft
Book24 ár:
3 863 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Apollón, az egykor ünnepelt isten különféle okokból szánalmas halandóvá silányult. Most félvér barátai társaságában beutazza Észak-Amerikát, hogy telje...
Leírás
Raktári kód:
198032
ISBN:
9789633995600
EAN:
9789633995600
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
408
Nyelv:
magyar
Apollón, az egykor ünnepelt isten különféle okokból szánalmas halandóvá silányult.

Most félvér barátai társaságában beutazza Észak-Amerikát, hogy teljesítse küldetését, és visszaférkőzzön Zeusz kegyeibe.


Zeusz azzal büntette fiát, hogy egy Lester nevű esetlen, pattanásos, halandó kamasz alakjában a földre taszította. Csak úgy kerülhet vissza olimposzi trónjára, ha feléleszti a sötétbe borult orákulumokat.


Apollón a Félvér Táborban kiállt sok veszélyes – és enyhén szólva is megalázó – próbatétel után most hajmeresztő küldetésre indul. Ő és társai azt a feladatot kapják, hogy keressék meg az ókor legveszélyesebb orákulumát, egy kísértetjárta barlangot, ahol Apollón megtudhatja, miként változhat vissza istenné – már amennyiben sikerül elkerülnie a halált vagy a tébolyt.


A csapatot a gonosz Triumvirátus második tagja, egy római császár hátráltatja küldetésében, akinek vérszomja és nagyzolása mellett még Nero is eltörpül.


Apollón csak úgy élheti túl a kalandot, ha egyesíti erejét a váratlanul felbukkanó szövetségesekkel, akik a félistenek világából sietnek a segítségére.


Tarts velünk ezen a viszontagságokban, vidámságban és haikukban bővelkedő utazáson!„Ez egy Rick Riordan-könyv. Mit mondhatnék még? [...] Bármi, ami olvasásra bírja a fiaimat, megérdemli az öt csillagot." – Kristine Griswold, amazon.com10 éves kortól ajánljuk!

Vélemények