Nincs engedélyezve a javascript.
Az Apple kulisszatitkai
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 660 Ft
Borító ár:
3 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 010 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amikor egy Wall Street-i elemzo megkérdezte az Apple új vezérigazgatóját, Tim Cookot, hogyan muködik a cég, így válaszolt: "Nem akarom, hogy bárki is megismerje a varázslatunkat és lemásolja."
Leírás
Raktári kód:
122411
ISBN:
9789633040966
EAN:
9789633040966
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
180
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
230
Amikor egy Wall Street-i elemzo megkérdezte az Apple új vezérigazgatóját, Tim Cookot, hogyan muködik a cég, így válaszolt: "Nem akarom, hogy bárki is megismerje a varázslatunkat és lemásolja." Ez az Apple titka és nagy ellentmondása: termékei és néhai társalapítója, Steve Jobs világszerte hírnévre tett szert, ám teljes homály fedi, mi történik a kaliforniai Cupertinóban, az Apple központjában.
Legalábbis mostanáig.
Adam Lashinsky a Fortune magazin vezeto szerkesztojének számos interjúra épülo kötete exkluzív módon tárja fel az Apple kulisszatitkait: Miért mond ellent az Apple számos olyan vezetési alapelvnek, amelyet napjainkban a legjobb közgazdasági egyetemeken tanítanak? Mi az, amit az Apple vezetoi csak "titkos fuszerként" emlegetnek? Hogyan halmozott sikert sikerre Steve Jobs, és tudott kultuszokra jellemzo követoket toborozni az iMachez, az iPodhoz, az iPhone-hoz és az iPadhez? Hogyan tudta megorizni a ma már100 milliárd dollár évi bevétellel és több mint 50 ezer alkalmazottal rendelkezo cég a versenyelonyét jelento startup-ethoszt?
Vélemények