Nincs engedélyezve a javascript.
Berlin
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 036 Ft
Borító ár:
6 995 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 156 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Brandenburgi kaputól Schinkel világáig, a Bauhaustól Fosterig, Libeskindig, Perrault-ig és Peiig: az egykori választó fejedelmi központból Németország fővárosává előlépett Berlin nemcsak politikai lázongások helyszíne volt, hanem kiváló építészek munkahelye is, akiknek szellemiségét félreérthetetlenül magában hordozza a metropolis.
Leírás
Raktári kód:
987227
ISBN:
9789639731813
EAN:
9789639731813
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
488
Nyelv:
Magyar
A Brandenburgi kaputól Schinkel világáig, a Bauhaustól Fosterig, Libeskindig, Perrault-ig és Peiig: az egykori választó fejedelmi központból Németország fővárosává előlépett Berlin nemcsak politikai lázongások helyszíne volt, hanem kiváló építészek munkahelye is, akiknek szellemiségét félreérthetetlenül magában hordozza a metropolis. Múltját nemcsak építészete őrzi, hanem az a százötven múzeum is, amely közül sok központi szerepet tölt be a nemzetközi művészeti életben. Berlin mindig is izgalmas város volt; és ma, amikor egyszerre új és régi főváros, még vonzóbb az utazók számára.
A tájékozódást elősegítő gyakorlati tanácsok mellett a könyv bemutatja Berlin kulturális életének, műemlékeinek, látnivalóinak művészettörténeti vonatkozásait.
Vélemények