Nincs engedélyezve a javascript.
Civil bátorság

Civil bátorság

A hatalom nélküliek hatalma Václav Havel eloszavával

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 354 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 354 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A szerzok több mint nyolcvan történetet gyujtöttek össze a világ minden tájáról, hogy felhívják a figyelmet: az emberek apró tettei kello merészséggel és ötletességgel meglepo ellenerot képesek generálni az eroszak, az önkényuralom és a törvénytelenségekkel szemben.
Leírás
Raktári kód:
110755
ISBN:
9789633040676
EAN:
9789633040676
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
248
Nyelv:
Magyar
Tömeg [g]:
430
A szerzok több mint nyolcvan történetet gyujtöttek össze a világ minden tájáról, hogy felhívják a figyelmet: az emberek apró tettei kello merészséggel és ötletességgel meglepo ellenerot képesek generálni az eroszak, az önkényuralom és a törvénytelenségekkel szemben. Ez a könyv azokról szól, akikben volt elég civil kurázsi a dönto pillanatban, és nem maradtak csendben, akik apró tetteikkel, hihetetlen leleményességgel diktátorok uralmának megdöntését és igazságtalan törvények megváltoztatását segítették, akik képesek voltak emberként viselkedni az embertelen helyzetekben, hogy méltóságban és szabadon élhessenek embertársaikkal együtt. Sokan közülük vállalták a verést, a börtönt, vagy akár a halált, amikor felemelték a hangjukat, mégis azt mondják, csupán a legalapvetobb emberi elvekért álltak ki, s csak azt tették, amit bárki más is megtett volna a helyükben.
A Civil bátorság hiteles bizonyítéka és méltó kifejezése annak, hogy a lázadó szellem, a közös akarat és az összetartó ero képes legyozni a legyozhetetlent, és képes megváltoztatni a megváltoztathatatlant.
Vélemények