Nincs engedélyezve a javascript.
Dűne (filmes borítóval)

Dűne (filmes borítóval)

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 590 Ft
Korábbi ár:
3 488 Ft
Online ár:
3 856 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A távoli jövőben az emberiség számtalan bolygót meghódított, ám mind közül a legveszélyesebb, a sivatagos Dűne egyben a legértékesebb is.
Leírás
Raktári kód:
201192
ISBN:
9789635661947
EAN:
9789635661947
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
600
Nyelv:
magyar

A távoli jövőben az emberiség számtalan bolygót meghódított, ám mind közül a legveszélyesebb, a sivatagos Dűne egyben a legértékesebb is. Csak itt található meg az a különleges anyag, a fűszer, ami lehetővé teszi a fénynél gyorsabb űrutazást és meghosszabbítja az emberi életet. A fiatal Paul Atreides és családja a bolygók fölött uralkodó Császár parancsára érkezik a Dűnére, hogy átvegye annak irányítását ellenségüktől, a Harkonnenektől. Ám mind Paul apja, Leto herceg, mind pedig hűséges segítőik tudják: halálos kelepcébe sétálnak, ahol minden képességükre szükségük lesz, hogy megmeneküljenek. Frank Herbert klasszikus regényét 1965-ös megjelenése óta a legfontosabb sci-fi műnek tartják, ami nélkül nem létezhetnének olyan nagyszabású filmek sem, mint a Star Wars. Az elmúlt évtizedekben sokan próbálták már megfilmesíteni a Dűne árulással és misztikummal teli történetét, Herbert pedig öt további folytatást írt az eredeti regényhez.


Most korunk egyik legizgalmasabb rendezője, Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) készített látványos adaptációt.

Vélemények