Nincs engedélyezve a javascript.
Belső utazás

Belső utazás
Vezetett meditációk a belső úton - Átdolgozott kiadás

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ez a könyv összefoglalja azokat a vezetett meditációs módszereket, amelyeknek Nyugaton nagy hagyományuk van, és amelyeket a szerző tanfolyamain és a pszichoterápiában alkalmaz. Olvashatunk ellazító meditációkat, a mindennapi élet problémáit feldolgozó és gyógyító meditációkat, amelyek felhasználási lehetőségeit a könyv minden oldalról bemutatja.
Leírás
Raktári kód:
157526
ISBN:
9789632913117
EAN:
9789632913117
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
263
Ez a könyv összefoglalja azokat a vezetett meditációs módszereket, amelyeknek Nyugaton nagy hagyományuk van, és amelyeket a szerző tanfolyamain és a pszichoterápiában alkalmaz. Olvashatunk ellazító meditációkat, a mindennapi élet problémáit feldolgozó és gyógyító meditációkat, amelyek felhasználási lehetőségeit a könyv minden oldalról bemutatja. Külön foglalkozik a transz és a mély ellazulás hatásmechanizmusával. Az általános meditáció mellett találhatunk gyerekeknek szólókat is. Az egymásra épülő meditációkból álló ciklus segítségével megbékélhetünk testünk problémáival, annak lelki leképeződéseivel és helyrehozhatjuk a környezetünkkel való kapcsolatunkat.
A szerzőről
Ruediger Dahlke
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke orvos és pszichoterapeuta, természetgyógyász és ismert író.

Orvosi diplomáját 1978-ban szerezte a müncheni Lajos–Miksa Egyetemen. 1979 óta praktizál orvosként. Számos területen továbbképezte magát, mint a homeopátia, a pszichoszomatika, légzésterápia, méregtelenítő terápiák valamint az ezotéria.

Az ezotéria és az alternatív gyógymódok területén számos könyvet írt többek között az egészséges táplálkozás, meditáció és böjt témákban.

Dahlke könyveiben szorgalmazza az egyéni életfeladatok és ezekhez kapcsolódó fejlődési út keresését, valamint a test és a lélek egészségének fontosságát.

Könyvei már több millió német ajkú követőre találtak és így a holisztikus orvosi felfogás népszerű terjesztője.

Vélemények