Nincs engedélyezve a javascript.
Caraval - puha kötés
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy legendás versengés... Egy magával ragadó románc... Két lánytestvér eltéphetetlen köteléke...
Leírás
Raktári kód:
210639
EAN:
9789635992737
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
469
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
720
Egy legendás versengés...
Egy magával ragadó románc...
Két lánytestvér eltéphetetlen köteléke...

Scarlett Dragna eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek. A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítené Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék résztvevőjévé válhat.
Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. Tella elhatározza, hogy elmegy a Caravalra, és egy titokzatos matrózzal elraboltatja Scarlettet is. Csakhogy amint odaérnek, kiderül, hogy Tella eltűnt: az ő elrablója a Caraval ördögien mesteri szervezője, Legend. Scarlett hamarosan megérti, hogy a húga az idei Caraval kulcsfigurája, az egész játék körülötte forog: az lesz a győztes, aki Tellát megtalálja.
Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő, szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból.
Isten hozott, légy üdvözölve a Caravalban! De légy óvatos, nehogy túl messzire röpítsen a képzeleted!
A Kolibri Kiadó gondozásában már megjelent a Caraval folytatása, a Legendary és befejező kötet, a Finale is!
A szerzőről
Stephanie Garber
Stephanie Garber

Stephanie Garber a New York Times első számú szerzője, és a Once Upon a Broken Heart, a The Ballad of Never After és a Caraval trilógia nemzetközileg is elismert bestseller szerzője. Könyveit harminc nyelvre fordították le.

Garber szabadidejében írni kezdett és számos regényt írt, amivel számos elutasításban részesült, mígnem negyedik könyve, egy űropera felkeltette egy irodalmi ügynök érdeklődését. Amikor az űroperát nem sikerült eladnia, Garber megírta a Caraval-t.

Garber később elmondta, hogy nem akarta, hogy Caraval legyen első könyve a sorozatnak, vagy hogy romantikus legyen, amikor elkezdte írni. Két folytatás, a Legendary és a Finale teszi teljessé a Caraval-trilógiát.

 

Vélemények