Nincs engedélyezve a javascript.
Felhasználók, nem vevők

Felhasználók, nem vevők

Akik meghatározzák vállalatunk sikerét

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 354 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 354 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ha még mindig úgy gondoljuk, "a vevo a király", valószínuleg lemaradunk a versenyben. Napjainkban a növekedés mozgatórugói a felhasználók - akik a digitális média és technológia segítségével kommunikálnak a cégekkel.
Leírás
Raktári kód:
122390
ISBN:
9789633040867
EAN:
9789633040867
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
328
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
370
Aaron Shapiro a digitális marketinggel foglalkozó ügynökség, a HUGE vezérigazgatója kutatásai során részletesen tanulmányozta a Fortune 1000 cégeit, és arra a megállapításra jutott, hogy a legsikeresebb vállalatok mindenekelott a felhasználókra és nem a vevokre összpontosítanak. Nézzük meg a Facebookot és a Google-t! Már jóval azelott felépítették vállalkozásukat, hogy kitalálták volna, mit is akarnak eladni. Ez a felhasználó-központú vállalati szemlélet újraértelmezi a cég minden egyes tevékenységét, a szervezeti stratégiától és menedzsmenttol kezdve a termékfejlesztésen és marketingen át, egészen az értékesítésig és ügyfélszolgálatig.
A szerzo a digitális téren vezeto vállalatok konkrét példáin keresztül mutatja be, mit kell tennünk ahhoz, hogy vállalkozásainkat, a digitális kor követelményeinek megfelelo módszerek alkalmazásával, versenyképessé és sikeressé tegyük.
Vélemények