Nincs engedélyezve a javascript.
Gesta Avarorum - Elveszett krónika

Gesta Avarorum - Elveszett krónika

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
2 660 Ft
Online ár:
2 940 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Altináj és a Medveszív írójának új könyve az avarok történetébe avatja be olvasóit - ifjút és felnőttet egyaránt.
Leírás
Raktári kód:
130269
ISBN:
9789639735903
EAN:
9789639735903
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött ragasztókötés
Oldalszám:
112
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
620
Az Altináj és a Medveszív írójának új könyve az avarok történetébe avatja be olvasóit - ifjút és felnőttet egyaránt. A Képes Krónika mintájára készített különleges kötet egyszerre hiteles történelmi tabló és képeskönyv, mely a Kárpát-medencében évszázadokig élő avar népcsoport - sokak szerint elődeink - valós története. A képzeletbeli krónikás, Allogenész köpönyegébe bújva Kiss Attila időutazásra invitálja olvasóit, melyből kiderül: az Elveszett krónika a magyar köztudatból tűnt el...
A szerző szavaival:
"... csupán a forrásokat kell felkutatnom, hogy megtaláljam. Nézzétek hát a képeket, és olvassátok érdeklődéssel az immáron megtalált krónikát, mely az avarok történetéről szól!"
A szerzőről
s900c857e96e1fb5eb9.jpg
Kiss Attila
Kiss Attila 1967- A szerző állattenyésztőből lett teológus, majd tanár és író. Érdeklődési területe a magyarok ősvallása, keresztény hitre térése és a „sámánjelenség”. Jelenleg a főváros közelében, Csömörön feleségével és három gyermekével él tanyáján, ahol lovakat, juhokat, teheneket tart, házisajtot és különféle tejtermékeket állít elő. Lovas- és íjászoktatással foglalkozik, hagyományőrző táborok, történelmi bemutatók rendezésével próbálja népszerűsíteni az iskolás korú gyerekek körében a lovas nomád kultúra ismeretét.
LAHangoskönyv kritikák a Pagonynál: Mátyás király tréfái & Világszép Nádszál kisassz

ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓK Kiss Attila  A magyarság eredetéről és ősi életmódjáról az Altináj és a Medveszív c. könyvek alapján címmel előadássorozatot tartott Erdélyben 2009. február 16-21. között. Az erdélyi körút állomásai : Székelyhíd / február 16.) -Nagyvárad (február 16.) - Élesd (február 17.) - Kolozsvár (február 17.) - Kolozsvár (február 18.) - Marosludas (február 19.) - Marosvásárhely (február 20.) - Radnót (február 21.)
Képes beszámoló a körútról

Vélemények