Nincs engedélyezve a javascript.
Rumini
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Rumini fordulatos, izgalmas, szellemes, kitűnően megírt, letehetetlen kalandregény, a csavargóból hajósinassá lett, szeretnivaló, bátor és agyafúrt kisegér,
Leírás
Raktári kód:
204108
ISBN:
9789635871537
EAN:
9789635871537
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
215
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
320
A Rumini fordulatos, izgalmas, szellemes, kitűnően megírt, letehetetlen kalandregény, a csavargóból hajósinassá lett, szeretnivaló, bátor és agyafúrt kisegér, Rumini főszereplésével. Berg Judit bátran hasonlítható olyan ifjúsági vagy gyerekíró klasszikusokhoz, mint például a svéd Astrid Lindgren - ő is bámulatosan ért a gyerekek nyelvén. A titka pedig valószínűleg az, hogy komolyan veszi a gyerekeket, és komolyan veszi a mesterségét: gyerekeknek írni. Reméljük, hogy a Rumini a magyar meseirodalom emlékezetes alkotásává válik, sok olvasni szerető kiskamasznak okoz felhőtlen kikapcsolódást, és sok olvasni (még) nem szerető kiskamasszal szeretteti meg az olvasást. Talán éppen ezért is tüntette ki év könyve díjjal a Nemzetközi Gyermekkönyv Tanács (IBBY) 2007-ben.
A szerzőről
Berg Judit
Berg Judit
A József Attila-díjas írónőnek - akinek a történeteit saját gyermekei ihletik - több mint 20 kötete jelent meg magyar nyelven. Írói munkáját a tematikus szerkesztés mellett a világos megfogalmazás jellemzi, ennek köszönhetően könyvei egyszerre tudják megszólítani és szórakoztatni a kis- és nagykorú olvasókat egyaránt.
Berg Judit az egyik olyan magyar szerző, akinek a könyvei nemcsak írástechnikailag jók és élvezetesek, de kézbe venni is öröm őket, mert a szerző mindig nagy gondot fordít a kötetek illusztrátorainak kiválasztására.
Ismert művei: Rumini-sorozat, Lengemesék-sorozat, Maszat-sorozat, Két kis dinó-sorozat
Vélemények