Nincs engedélyezve a javascript.
Ha jön a hullám
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
2 999 Ft
Eredeti ár:
2 279 Ft
Book24 ár:
2 519 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Az életet ocsmány, gigantikus karneválnak látom, amiből szeretnék kilépni. Nincs rá mód, hogy másként éljünk? Hazugságok nélkül?” Nina úgy érzi, elár...
Leírás
Raktári kód:
189672
ISBN:
9789634576686
EAN:
9789634576686
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
224
Nyelv:
magyar
„Az életet ocsmány, gigantikus karneválnak látom, amiből szeretnék kilépni. Nincs rá mód, hogy másként éljünk? Hazugságok nélkül?"

Nina úgy érzi, elárulták, képtelen tovább élni az otthonában, amit eddig annyira szeretett. Tizenhetedik születésnapjának reggelén becsukja maga mögött az ajtót, a kulcsait a csatornába dobja, és nyomtalanul eltűnik. Tíz hónappal később Clément, az öccse a keresésére indul. Meg akarja érteni, mi késztette Ninát arra, hogy elmenjen. Nem tudja, miért tette, nem tudja, hol lehet. Egyet tud csak: meg akarja találni a nővérét. Mindenáron.
Egy normális család álságos képét nyújtani fontosabb, mint szembenézni az igazsággal?
Ismerd meg történetüket!


Őszinte hangvételű, egyszerre megindító és gondolkodásra késztető regény a szülői hazugságok következményeiről, önmagunk kereséséről, a kamaszkori függetlenné válásról.„Eleven, magával ragadó, érzékeny hangvételű ifjúsági regény, amely különleges erővel ábrázolja két kamasz – két testvér – felgyorsult felnőtté válását egy nehéz élethelyzetben." – Michel Abescat, TéléramaSzereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.


15 éves kortól ajánljuk!

Vélemények