Nincs engedélyezve a javascript.
Felvágós Könyv

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A kórboncnok is ember, csak egy kicsit másmilyen…Lélekbúvár könyvekkel tele a polc, de most végre itt egy kiadvány, amely az emberi test igazi titkairól szól!
Leírás
Raktári kód:
166084
ISBN:
9789632448763
EAN:
9789632448763
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar

A kórboncnok is ember, csak egy kicsit másmilyen…Lélekbúvár könyvekkel tele a polc, de most végre itt egy kiadvány, amely az emberi test igazi titkairól szól! A mű anatómiai alapossággal, ugyanakkor rendkívül szórakoztatóan mutatja be a „belső embert”, pontosabban, amilyennek azt egy kórboncnok látja.De Erdős Attila nemcsak az általa tapasztalt orvosi témákról ír mindenki számára érthetően, afféle „tudományos bulvár” stílusban, hanem a témához kapcsolódóan – vagy néha attól elkalandozva – hihetetlen sztorikkal is szórakoztatja a közönséget.


A boncolás témája talán kissé bizarr, a könyv mégis letehetetlen. És az is biztos, hogy aki figyelmesen olvassa, annak már megvan az egyetemi anatómiavizsgán a kettes!A Felvágós könyvben benne van minden, amit tudni szeretnél a boncolásról – és az is, amit eddig egyáltalán nem akartál tudni!Kalandra fel, indul az utazás az emberi test belsejébe, és ne feledd: minden elhunyt gyomrában van répa!

Vélemények