Nincs engedélyezve a javascript.
Angol-magyar képes szótár / Hungarian-English Picture Dictionary
Ich gehe schon in den Kindergarten
Dune

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
5 841 Ft
Borító ár:
6 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 841 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Melange, or 'spice', is the most valuable - and rarest - element in the universe; a drug that does everything from increasing a person's life-span to making intersteller travel possible. And it can only be found on a single planet: the inhospitable desert world Arrakis.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
205399
ISBN:
9780340960196
EAN:
9780340960196
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
577
Nyelv:
angol
Melange, or 'spice', is the most valuable - and rarest - element in the universe; a drug that does everything from increasing a person's life-span to making intersteller travel possible. And it can only be found on a single planet: the inhospitable desert world Arrakis.

Whoever controls Arrakis controls the spice. And whoever controls the spice controls the universe.

When the Emperor transfers stewardship of Arrakis from the noble House Harkonnen to House Atreides, the Harkonnens fight back, murdering Duke Leto Atreides. Paul, his son, and Lady Jessica, his concubine, flee into the desert. On the point of death, they are rescued by a band for Fremen, the native people of Arrakis, who control Arrakis' second great resource: the giant worms that burrow beneath the burning desert sands.

In order to avenge his father and retake Arrakis from the Harkonnens, Paul must earn the trust of the Fremen and lead a tiny army against the innumerable forces aligned against them.
A szerzőről
Frank Herbert
Frank Herbert

Frank Herbert (1920-1986) amerikai író volt, akit leginkább a tudományos-fantasztikus irodalom műfajában ismernek meg. Ő a leginkább a "Dűne" című regényéről ismert, mely később sorozatok, filmek és egyéb médiumok által is népszerűségre tett szert.

Dűne című regénye 1965-ben jelent meg, és azonnal nagy sikert aratott. A történet egy távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség különféle bolygókon telepszik le, és a fő cselekmény a homokbolygók között zajlik, amelyek veszélyes politikai és erőforráshiányos környezetet kínálnak. A regény világa gazdag, a politikai játszmák és a kultúrák részletekig kidolgozottak. A regény több Hugo-díjat is nyert, és a tudományos-fantasztikus irodalom kiemelkedő műveként tartják számon.

Frank Herbert több további Dűne-könyvet is írt, amelyek tovább bővítették a világot és a karaktereket. Az író számos más művet is publikált, többek között az "Ökológiai Tudatosság" című könyvet, amely a környezetvédelem és a tudatosság témáját járja körül.

Frank Herbert neve mély nyomot hagyott a tudományos-fantasztikus irodalomban, és művei a mai napig népszerűek és inspirálóak. Halála után fia, Brian Herbert, és Kevin J. Anderson író is folytatta a Dűne-univerzum bővítését további könyvekkel.

Vélemények