Nincs engedélyezve a javascript.
Az óra rejtélye

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kedves Kiki!
Úgy kérek tőled segítséget, hogy nem mondhatom el, mi a baj, sőt, saját magamat sem mutathatom be. De baj van, nekem elhiheted. A műszer rossz kezek közé került...
Leírás
Raktári kód:
190408
ISBN:
9789634106517
EAN:
9789634106517
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
246
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
238
Kedves Kiki!
Úgy kérek tőled segítséget, hogy nem mondhatom el, mi a baj, sőt, saját magamat sem mutathatom be. De baj van, nekem elhiheted. A műszer rossz kezek közé került, és én egyedül nem tudom visszaszerezni! Nincs sok időnk, sőt, az a kevés is veszélybe került! Ismeretlenül is segíts nekem, kérlek! Ha eljössz Albinus mester műhelyébe, talán még megelőzhető a legnagyobb baj!

Mi ez a furcsa és rejtélyes levél? Milyen műszerről lehet szó? Vajon ki az az Albinus mester? Hogy kerülhet veszélybe az idő? Ki írta a levelet? És ez még csak a kezdet... de ahhoz persze elég, hogy hőseink, Kiki és Gerda megint nyomozni kezdjenek. Feltűnik egy rejtélyes kalapos hölgy, egy piros sportkocsi, egy furcsa árnyék - Gerda pedig fogságba kerül.
A gyerekeknek miden okosságukra, bátorságukra és vagányságukra szükség lesz, hogy segítsenek, és megelőzzék a legnagyobb bajt...
Berg Judit és Kertész Erzsi nagy sikerű, közösen írt detektívregényének második része, Az óra rejtélye ugyanolyan letehetetlenül izgalmas, vicces és sejtelmes, mint a Négy madár titka - hajrá, ifjú olvasók, ifjú nyomozók!

A szerzőről
Berg Judit
Berg Judit
A József Attila-díjas írónőnek - akinek a történeteit saját gyermekei ihletik - több mint 20 kötete jelent meg magyar nyelven. Írói munkáját a tematikus szerkesztés mellett a világos megfogalmazás jellemzi, ennek köszönhetően könyvei egyszerre tudják megszólítani és szórakoztatni a kis- és nagykorú olvasókat egyaránt.
Berg Judit az egyik olyan magyar szerző, akinek a könyvei nemcsak írástechnikailag jók és élvezetesek, de kézbe venni is öröm őket, mert a szerző mindig nagy gondot fordít a kötetek illusztrátorainak kiválasztására.
Ismert művei: Rumini-sorozat, Lengemesék-sorozat, Maszat-sorozat, Két kis dinó-sorozat
Vélemények