Nincs engedélyezve a javascript.
Kérdezd Iwatát
2+1
2+1
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 490 Ft
Eredeti ár:
2 652 Ft
Book24 ár:
2 932 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Nintendo legendás vezetőjének bölcs szavai USA TODAY BESTSELLER

„A névjegykártyámon az áll, vezérigazgató. A fejemben az van, játékfejlesztő vagyok....

Leírás
Raktári kód:
205413
ISBN:
9789635681525
EAN:
9789635681525
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
139
Nyelv:
magyar

A Nintendo legendás vezetőjének bölcs szavai USA TODAY BESTSELLER


„A névjegykártyámon az áll, vezérigazgató. A fejemben az van, játékfejlesztő vagyok. De szívem szerint gamer vagyok.” - Satoru Iwata


„Akit a gaming kicsit is érdekel, annak ezt a könyvet el kell olvasnia és a polcán kell tartania.” - Forbes Satoru Iwata a Nintendo elnök-vezérigazgatója volt, tehetséges programozó, aki kulcsszerepet játszott egy sor világszerte ismert és kedvelt játék létrehozásában. Vezetőként irányította a Nintendo DS és a Wii innovatív platformok megalkotását, lefektette az alapokat a viharos sikert arató Pokémon GO játék és a Nintendo Switch konzol kifejlesztéséhez.


Ebben a motivációs gyűjteményben a legkülönbözőbb témák kerülnek szóba a vezetés elméletének, a fejlesztésnek és a dizájn filozófiájának köréből: hogyan vegyük észre, hol van szűk keresztmetszet az üzleti folyamatban; a siker hogyan vezet oda, hogy ellenezzük a változásokat; miért lényeges, hogy a programozók soha semmire ne mondjanak nemet. Iwata élénk képzelőerővel megáldott, analitikus elme volt, de ennél is lényegesebb jellemvonása alázata és vezetői etikája, amellyel minden esetben az emberek szempontjait kezelte első helyen. Igazán szerethető személyiség lévén a gamerek és fejlesztők az egész világon ismerték és rajongtak érte.

Vélemények