Nincs engedélyezve a javascript.
Kilátás a Várszikláról

Kilátás a Várszikláról

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
4 500 Ft
Korábbi ár:
3 420 Ft
Online ár:
3 780 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Tulajdon családja ihlette meg a világ egyik legkiválóbb elbeszélőjét ? az eredmény: a múlt helyenként regényes, pompásan megírt újrateremtése.
Leírás
Raktári kód:
170197
ISBN:
9789633554371
EAN:
9789633554371
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
400

Tulajdon családja ihlette meg a világ egyik legkiválóbb elbeszélőjét ? az eredmény: a múlt helyenként regényes, pompásan megírt újrateremtése. Először Munro tizennyolcadik századi ősei tekintenek a távolba az edinburghi vár kiugró sziklájáról, aztán Ontarióban élő szülei néznek szembe meghiúsult ambíciókkal, végül, immár az ötvenes éveket megidézve, saját írói ébredésének története bontakozik ki a lapokon. Munro erőfeszítés nélkül vezeti át az olvasót ezen a nagy időíven, lazán kapcsolódó elbeszélésfolyammá szőve tényeket és mesét. Kötete ékesen bizonyítja, hogy az irodalomnak továbbra is rengeteg mondanivalója van az életről.


 


Alice Ann Munro (leánykori nevén Alice Laidlaw) 1931-ben született az Ontario tartományban lévő Winghamben, Kanadában. Első novellája 1950-ben, első kötete pedig 1968-ban jelent meg. Művei azóta számos nyelven olvashatók, mindenütt nagy kritikai és közönségsikert aratnak. Számos díj és elismerés birtokosa, elnyerte többek között az Egyesült Államok Országos Könyvkritikusi Körének díját és a rangos Giller Prize-t is.


2009-ben megkapta a Man Booker Nemzetközi Díjat, 2013-ban pedig a Svéd Akadémia neki, ?a kortárs novella nagymesterének? ítélte az irodalmi Nobel-díjat.

Vélemények