Nincs engedélyezve a javascript.
Megmondjuk az elnöknek?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 990 Ft
Eredeti ár:
3 032 Ft
Book24 ár:
3 352 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Florentyna Kane hosszú éveken keresztül, szinte mindenét feláldozva küzdött az álmáért, hogy ő lehessen az Amerikai Egyesült Államok elnöke.
Leírás
Raktári kód:
206567
ISBN:
9789634526742
EAN:
9789634526742
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar

Florentyna Kane hosszú éveken keresztül, szinte mindenét feláldozva küzdött az álmáért, hogy ő lehessen az Amerikai Egyesült Államok elnöke.


Ám az ellenségei már a beiktatási beszéde alatt azt tervezgetik, hogyan némíthatnák el örökre.


Este fél nyolckor az FBI fülest kap a készülő merényletről – abban az évben ez már az ezerötszázhetvenkettedik ilyen fenyegetés. Fél kilenckor öt ember ismeri a terv részleteit. Fél tízkor négyen közülük már halottak. Csupán egyetlen ember, Mark Andrews FBI-ügynök tudja, hogy a gyilkosok mikorra tervezik a tettüket, de még ő sem ismeri a legfontosabb részleteket: hogy hol és pontosan kik akarják eltenni láb alól az elnököt. Mindössze hat nap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a hidegvérű összeesküvés szervezőjét. Ez alatt a hat nap alatt egy percet sem vesztegethet el, nem hagyhat nyomot maga után – és senkiben sem bízhat. Egyetlen rossz lépés, és az elnök álma rémálommá változik…


Jeffrey Archer a Párbajban és A tékozló lányban megismert Florentyna Kane életének alakulását követi nyomon a tőle megszokott feszes iramú, magával ragadóan izgalmas történetben.

Vélemények