Nincs engedélyezve a javascript.
Pedig olyan szépen éltek

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 969 Ft
Borító ár:
3 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 969 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nyilánszki Mari hétéves. Egy Tisza-menti kisvárosban él, fullasztó, szeretet nélküli közegben. Kopogós cipőről, Barbie babáról és arról álmodozik, hogy az anyukája, amikor nagy ritkán hozzá szól egyáltalán, ne úgy szólítsa, hogy „Mari, fiam”.
Leírás
Raktári kód:
169736
ISBN:
9789634333616
EAN:
9789634333616
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
keménytáblás
Nyelv:
magyar

Nyilánszki Mari hétéves. Egy Tisza-menti kisvárosban él, fullasztó, szeretet nélküli közegben. Kopogós cipőről, Barbie babáról és arról álmodozik, hogy az anyukája, amikor nagy ritkán hozzá szól egyáltalán, ne úgy szólítsa, hogy „Mari, fiam”. Nem csoda hát, hogy amint tud, elmenekül otthonról. Önmagát és a boldogságot keresi, de vajon képes-e a boldogságra az, akit olyan hosszú ideig csak boldogtalanság vett körül?


 


Szentesi Éva író, rákellenes aktivista, a WMN.hu magazin főmunkatársa. Hamvaimból című könyvében őszintén és tabuk nélkül írt rákos megbetegedéséről. Első novelláskötete, a Kardos Margit disszidál 2017-ben jelent meg.

A szerzőről
339692150_599300055407981_235918747981855394_n.jpg
Szentesi Éva

Őszinte, elgondolkodtató és iróniában gazdag műveket köszönhetünk Szentesi Évának. A bloggerből lett újságíró kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel beszél a legfontosabb társadalmi problémákról és élethelyzetekről.

2013 végén hosszas szenvedés után áttétes méhnyakrákot diagnosztizáltak az írónőnél, amiről minden kertelés és finomkodás nélkül beszélt (és beszél a mai napig) a nyilvánosság előtt. Problémája szívügyévé is vált: rákellenes kampányt indított el és a szűrés fontosságára hívja fel folyamatosan a nők figyelmét.

Szentesi Éva könyvei gondolkodásra késztetnek 

Szentesi Éva írásai a teljes őszinteség, az irónia és a szarkazmus eszközeit használják fel a különböző témák és történetek boncolgatásához. Épp ezért az írónő művei, amennyire képesek nevetésre késztetni az olvasót, annyira csalnak könnyeket is az ember szemébe.

Családról, bántalmazásról, szeretetről és annak hiányáról, közönyről és társadalmi problémákról olvashatunk Szentesi műveiben. Ha igazán elgondolkodtató és hullámvölgyekkel teli könyveket keres, akkor Szentesi Éva könyveit nem szabad kihagynia: válogasson a szerző művei közül és rendelje meg őket kínálatunkból!

Vélemények