Nincs engedélyezve a javascript.
Portugál könyv + DVD (A Katona József Színház előadásának felvételével)
2+1
2+1

Portugál könyv + DVD (A Katona József Színház előadásának felvételével)

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
3 990 Ft
Eredeti ár:
3 032 Ft
Book24 ár:
3 352 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szivacsmalac, gumikácsa, nájlonorkídea
Leírás
Raktári kód:
132260
ISBN:
9789638786791
EAN:
9789638786791
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
112
Szivacsmalac, gumikácsa, nájlonorkídea

Irgácsot hiába keressük a Google Mapsen, mégis nagyon ismerős
Ismerős a magyar vidékről, és ismerős a Katonából, ahol 1998 óta játsszák töretlen sikerrel ezt a néha burleszkké fajuló, néha nagyon is megrendítő darabot Lukáts Andor rendezésében, amelyből most vadonatúj felvétel készült!
És mennyire, de mennyire ismerős Lajoskám, a csupaszív-csupahas kocsmáros (Csuja Imre), lánya, a szerelemvágyó Masni (Pelsőczy Réka), Csipesz, a furabeszédű viccesember (Bán János), asszonya, Jucika (Szirtes Ági), aki folyton fröcsikézik és egy másik f betűs szót is gyakran használ, Sátán (Varga Zoltán), akit bábuvá merevített az alkohol, Retek, az intézkedő szerepbe beleragadt exrendőr (Lengyel Ferenc), és a miseborász pap (Mészáros Béla).
Ami ebben a faluban nem történik, az mind a kocsmában nem történik mígnem betoppan egy idegen (Keresztes Tamás), és mindent felbolygat.
Mindent felbolygat?

A díszdobozos kiadvány egy könyvet és egy DVD-t tartalmaz.
A DVD-n nem csupán a darab hétkamerás felvétele található, melynek révén a remek színészgárda finoman kimunkált alakításainak apró rezdülései is megfigyelhetők, élvezhetők, hanem egy csaknem félórás interjú-blokkot is tartalmaz a lemez. Ebben a szerző, a rendező és a színészek tárják föl személyes viszonyukat a tizenhat éves sikerszériához.
Egy másik, tízperces extrában a díszlet, azaz a sörösrekeszek mögé is beleshetünk, és külön extrát szentelt a kiadó a darab egyik leginkább emblematikus mozzanatának, Szirtes Ági biciklis esésének, melyet öt kameraállásból nézhetünk meg.
A kiadvány másik eleme, a könyv, a darab eredeti szövegét tartalmazza rengeteg előadásfotóval.
A DVD-t nézve és a könyvet olvasva bekukucskálhatunk a rendező titkos műhelyének ajtaján is, hiszen megfigyelhetjük, hogy a papír síkjából hogyan emelkednek a szereplők háromdimenziós, hús-vér figurává.
Vélemények