Nincs engedélyezve a javascript.
Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes - A világ legnépszerűbb motivációs trénerének tanácsai
23.png
23.png

Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes - A világ legnépszerűbb motivációs trénerének tanácsai

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 049 Ft
Borító ár:
4 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 284 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Segítek újraformálni az életedet, hogy tudatosan, a célodra koncentrálva és önbizalommal telve tudd meghozni a döntéseidet."
"Jay Shetty szuperereje abban rejlik, hogy a bölcsességet és tudást időszerűvé és elérhetővé teszi. Mély, nagy hatású és gyakorlatias a könyve." Will Smith és Jada Pinkett Smith
Leírás
Raktári kód:
209814
EAN:
9789636041823
Megjelenés:
2022.10.24.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
140 x 210
Nyelv:
magyar
„Segítek újraformálni az életedet, hogy tudatosan, a célodra koncentrálva és önbizalommal telve tudd meghozni a döntéseidet.”

„Jay Shetty szuperereje abban rejlik, hogy a bölcsességet és tudást időszerűvé és elérhetővé teszi. Mély, nagy hatású és gyakorlatias a könyve.”
Will Smith és Jada Pinkett Smith

„Olvasd el ezt a könyvet, hogy kinyisd az elméd, újraértelmezd a sikert és megértsd a valódi, mélyebb céljaidat.”
Arianna Huffington

„Ez a könyv kiszabadít a társadalmi beidegződések bűvköréből és segít, hogy a saját életed építőmérnökévé válhass.”
Deepak Chopra

TÖBB MINT 38 MILLIÓ KÖVETŐ

Jay Shetty napjaink egyik legismertebb, legnépszerűbb motivációs trénere. Sikerének kulcsa, hogy gazdag élettapasztalatát és időtlen bölcsességét, tudását, amelyet hindu szerzetesként sajátított el, olyan friss és gyakorlatias formában tudja átadni, amely révén mindannyiunk számára elérhetővé teszi a letisztult, mélyebb értelemmel teli életet.

Shetty útmutatásai alapján felszabadíthatjuk a bennünk rejlő energiát és erőt, túlléphetünk rossz beidegződéseinken, negatív gondolatainkon, szorongásainkon, és eljuthatunk a lelki békének és tudatosságnak arra a szintjére, ahová valamennyien vágyakozunk.

A Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes utazásra hív bennünket önmagunk legbensőbb berkeibe, hogy felgyorsult, ingerekkel túlterhelt, stresszes világunk ellenére képesek legyünk megtalálni a boldogságot és nyugalmat.

Jay Shetty motivációs előadó, egykori hindu szerzetes. Videóit, életvezetési tanácsait, podcastját milliók nézik és hallgatják világszerte. A közösségi médiafelületeken több mint 38 millió követője van, „Making Wisdom Go Viral” videósorozata pedig elérte a 8 milliárdos nézettséget. 2017-ben a Forbes magazin beválogatta a harminc legbefolyásosabb harminc év alatti médiaszereplő közé.

További információk: jayshetty.me
Vélemények