Nincs engedélyezve a javascript.
Holnap

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 869 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Rejtélyes és felkavaró kaland. A valóság határait feszegető cselekmény. Magával ragadó, izgalmakkal és feszültséggel teli történet.
Leírás
Raktári kód:
204920
ISBN:
9789633559000
EAN:
9789633559000
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
404
Nyelv:
magyar

Rejtélyes és felkavaró kaland. A valóság határait feszegető cselekmény. Magával ragadó, izgalmakkal és feszültséggel teli történet.


Emma New Yorkban él. Harminckét évesen még mindig keresi élete párját. Matthew Bostonban lakik. Egy szörnyű balesetben elvesztette a feleségét, és most egyedül neveli négyéves kislányát. A világhálón ismerkednek meg, és egymásnak írt e-mailjeik alapján hamarosan mindketten arra gondolnak, hogy végre megtalálhatják a boldogságot. Elhatározzák, hogy találkoznak egy manhattani olasz étteremben Ugyanazon a napon és ugyanabban az órában lépnek be az étterem ajtaján. Ugyanahhoz az asztalhoz ültetik le őket – és mégsem fognak soha találkozni.


Hazugságok hálója? Az egyik fél képzelgése? A másik manipulációja? Egy érthetetlen helyzet áldozataiként Matthew és Emma hamar rádöbbennek arra, hogy nem csupán egy meghiúsult találkozóról van szó…


Guillaume Musso regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni, és azóta sem hagyta abba. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író. Regényeit több mint 40 nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.


A szerzőről
Guillaume Musso
Guillaume Musso

A közgazdász végzettségű író diákévei alatt szeretett bele az írásba. A legnagyobb példányszámban eladott francia kortárs szerző első könyve, a Skidamarink 2001-ben jelent meg, de a köztudatba a Szerelem életre-halálra (más fordításban: És azután…) című könyvével robbant be 3 évvel később.


Eddig megjelent műveit több mint 40 nyelvre fordították le, kötetei a világ minden pontján vezetik az irodalmi sikerlistákat. Az Ott leszel? című regényéből 8 millió példány kelt el világszerte, hazájában 25 héten át vezette a könyves sikerlistákat.


Ismert művei: Ott leszel? (2006), És azután… (2010), Holnap (2013), Az írók titkos élete (2019), Most! (2021), A szajnai ismeretlen (2022)

Vélemények