Nincs engedélyezve a javascript.
Az ír farkas
A sors keze
40 nyári nap

40 nyári nap
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
3 918 Ft
Borító ár:
4 124 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 918 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

* * * MOST AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *

Figyelem! Most 500 Ft kedvezménnyel érhető el a Carta Teen Kiadó újdonsága!

Váltsd be 05.01-ig az alábbi kuponkódot*, és szerezd meg a "40 nyári nap" című kötetet olcsóbban!

Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
213847
ISBN:
9786156340351
EAN:
9786156340351
Gyártó kód:
30709
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
608
Nyelv:
magyar

* * * MOST AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *


Figyelem! Most 500 Ft kedvezménnyel érhető el a Carta Teen Kiadó újdonsága!

Váltsd be 05.01-ig az alábbi kuponkódot*, és szerezd meg a "40 nyári nap" című kötetet olcsóbban!


Kuponkód: 40NYARINAP


*A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, csak a megjelölt termékre váltható be, és 2023. május 01-ig érvényes! Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel.


 


 


A tizenkilenc éves Zoé nyári munkát vállal egy állatparkban, ahol a flamingókerttel szemközti pultnál árusít pereceket a látogatóknak. A monoton napok fénypontját eleinte csak a reggeli HÉV-ezés jelenti számára, ahol megtetszenek egymásnak egy vele egy időben utazó, de eltérő megállónál leszálló sráccal. Az idő előrehaladtával azonban Zoé a reggeli utazáson túl egyre több örömét leli az állatparki munkájában is. Zárkózottsága ellenére szép lassan összebarátkozik az állatparki dolgozókkal, különösen Szakóval, aki egyediségével és különleges gondolkodásmódjával tökéletesen kiegészíti az érettségi után megrekedt lányt, és segít tisztán látni önmagát.
A felnőtté válás előtt álló két fiatal útjainak kereszteződéséből egy nem mindennapi kapcsolat alakul ki, ami nem csupán végigkíséri, de nagyban meg is határozza Zoé állatparkban töltött negyven nyári napját.

A szerzőről
Leiner Laura
Leiner Laura

Leiner Laura magyar írónő 1985. április 22-én született Budapesten. Fiatalon kezdett el az írással foglalkozni, szerzőként 18 éves kora óta aktív. A Szent Johanna gimi ifjúsági naplóregény-sorozattal szerezte meg az ismertséget országszerte. Leiner Laura írói példaképei közé sorolja Hunter S. Thompson-t, Douglas Adams-et, Rejtő Jenőt és John Ronald Reuel Tolkien-t.

Leiner Laura az első regényét 18 éves korában írta meg, amelyet 2005-ben publikált Remek! címmel az Universal Hungary Lap- és Könyvkiadó jóvoltából. Ám kétségtelen, hogy a valódi, áttörő sikert a Szent Johanna gimi címet kapott ifjúsági naplóregény-sorozata hozta meg számára, amelyet a Ciceró könyvstúdió hozott forgalomba. A Szent Johanna gimi könyvsorozat darabjai sikerlistákon előkelő helyezéseket értek el. A népszerű sorozat első kötetét 2010-ben a Könyvfesztiválra jelentették meg.

A szerző könyvei a fiatal célcsoport szemszögéből íródtak, éppen ezért képesek a regények felkelteni és lekötni a korosztály figyelmét. Leiner Laura történetei bár fikciók, mégis valódi üzeneteket fogalmaznak meg, rendkívül olvasmányos és szimpatikus formában. Sok humor, érzelem és tanulság jelenik meg bennük. A könyvek cselekményei aprólékosan kidolgozottak, de nem jellemzi őket sem túlzott drámaiság, sem erőltetetten laza elemek. Életszerű, hiteles párbeszédek és szellemes kalandok azok, amiket a szerző kínál műveiben. A Szent Johanna gimi ma már több ezer Facebook „barátot” számlál, a sorozat tulajdonképpen napjainkra valóságos kultusszá nőtte ki magát.

Az ifjúsági irodalom jellemzően a 13-18 éves korosztályhoz szól a történeteivel. Rendszerint a könyvek szereplői is ugyanolyan kamaszok, mint az olvasók, akik a tipikus tini problémákkal küzdenek meg. A bemutatott témák mind a tinédzser korcsoportot érintik. A nehéz kérdéseket legtöbbször könnyen olvasható sztorikba csomagolják a szerzők, így a fiatalok számára is élvezhetővé válik a könyvek mondanivalója, amit könnyen be tudnak fogadni. Nagyon fontos, hogy az ifjúsággal meg tudjuk szerettetni az olvasást, ezért érdemes minőségi, fiataloknak szánt regényeket beszerezni.

Fedezd fel a Book24 széles kínálatában a nagyszerű Leiner Laura könyveket! Böngéssz bátran a további regény választékunkban!

Vélemények