Nincs engedélyezve a javascript.
Sodorvonal
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
2 490 Ft
Eredeti ár:
1 892 Ft
Book24 ár:
2 092 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sodorvonal: Élet a természet vonzásában Az egyik pillanatban még édesapánk ölében kisgyermekként tanulgatjuk a horgászat alapjait, a másikban már a barátokkal járjuk a vizek partját, megérint minket a szerelem varázsa, s párunkkal meghódítjuk a hegyek mesebeli túraösvényeit.
Leírás
Raktári kód:
204166
ISBN:
9789635741915
EAN:
9789635741915
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
100
Nyelv:
magyar

Sodorvonal: Élet a természet vonzásában Az egyik pillanatban még édesapánk ölében kisgyermekként tanulgatjuk a horgászat alapjait, a másikban már a barátokkal járjuk a vizek partját, megérint minket a szerelem varázsa, s párunkkal meghódítjuk a hegyek mesebeli túraösvényeit. A sok élmény, a kalandok mind többé tesznek bennünket, és észre sem vesszük, hogy időközben felnövünk. Az évek, az évtizedek olyan sebesen haladnak, mint a Tisza fő sodrában a víz, amely egyfelől az állandóságot és a végtelent jelképezi. A ,,valaha volt legmagyarabb folyó”, a természet szeretete és védelme egész életünkön át végigkísér bennünket. Akár a partjait járjuk vagy éppen csónakban a vizek hátán megannyi felejthetetlen élménnyel gazdagodunk.


A Sodorvonal megmutatja nekünk, hogyan eshet szerelembe a természettel egy XXI. század fiatal úgy, hogy ez a kapocs az egész élete során megmarad, bővül és erősödik, s talán a kortalan valódi emberi értékek megbecsülését is reprezentálja.

Vélemények