Nincs engedélyezve a javascript.
Sötétedik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 999 Ft
Eredeti ár:
3 039 Ft
Book24 ár:
3 359 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„VALAKI, AKIRŐL MÁR TUDTA, HOGY SZÖRNYETEG, A VIHAR FELÉ KERGETTE.” Két évtizeddel a nővére brutális meggyilkolása után Meg Brogan rátalált a boldogság...
Leírás
Raktári kód:
198512
ISBN:
9789632451893
EAN:
9789632451893
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
504
Nyelv:
magyar
„VALAKI, AKIRŐL MÁR TUDTA, HOGY SZÖRNYETEG, A VIHAR FELÉ KERGETTE."

Két évtizeddel a nővére brutális meggyilkolása után Meg Brogan rátalált a boldogságra... Vagy legalábbis úgy tűnik.


Megtörtént bűnesetekről szóló könyvei sikeresek, híres lett, van pénze és gazdag vőlegénye. Amikor azonban egy tévés műsorvezető rákérdez, mi a helyzet az egyetlen történettel – a saját családja elvesztésével –, amiről azt állítja, hogy nem tudja megírni, Meg tökéletes élete darabjaira hullik.


Elhatározza hát, hogy szembenéz a múlttal, és hazatér Shelter Baybe. A komor ködbe burkolódzó tengerparti kisvárosban sötét titkokkal és gyanakvó helybéliekkel találja szemben magát.


A diákkori szerelme és a marina új tulajdonosa, Blake Sutton azon kevesek közé tartozik, akik szívesen látják. A nyomok után kutató Meg elmerül a korabeli aktákban, és miközben odakint tombol a vihar, újra fellobban köztük a szenvedély Blake-kel.


Valaki azonban bármire képes lenne, hogy ne derüljön ki a szörnyű igazság.„A Sötétedik romantikus thriller, ami végig találgatásra készteti az olvasót. Ami csak megtörténhet, meg is történik." – Read Your Writes


 


„Imádtam ezt a könyvet! Meg talpraesett, szerethető hősnő, és olvasás közben végig törtem a fejem." – For the Love of Books16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények