Nincs engedélyezve a javascript.
Nagypálya – Tehetségképzés a labdarúgó-akadémiákon

Nagypálya – Tehetségképzés a labdarúgó-akadémiákon

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 005 Ft
Borító ár:
4 450 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 005 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Miért jöttek létre Magyarországon labdarúgó-akadémiák? Mi hívta életre őket? Kétségtelen, hogy a magyar futball az elmúlt évtizedekben rendkívül ok kritikát kapott, hiszen az egykoronvilágszínvonalon teljesítő hazai labdarúgás utolsó fél évszázadára egészen a legutóbbi időkig a tartós és egyre erőteljesebb visszaesés volt jellemző.
Leírás
Raktári kód:
219147
EAN:
9789636440411
Megjelenés:
2024.01.29.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
268
Méret [mm]:
165 x 225 x 14
Nyelv:
magyar
Miért jöttek létre Magyarországon labdarúgó-akadémiák? Mi hívta életre őket? Kétségtelen, hogy a magyar futball az elmúlt évtizedekben rendkívül sok kritikát kapott, hiszen az egykoronvilágszínvonalon teljesítő hazai labdarúgás utolsó fél évszázadára egészen a legutóbbi időkig a tartós és egyre erőteljesebb visszaesés volt jellemző. A szakemberek többsége azon az állásponton van, hogy az utánpótlás-fejlesztés az a kulcsterület, amely segíthet megfékezni a hanyatlást, illetve jelentősen előmozdíthatja a magyar futball felzárkózását a nemzetközi élvonalhoz.

Rábai Dávid hiánypótló kötetének alapja egy több éven át tartó tudományos igényű kutatás, amelynek keretében a szerző számos nézőpontból alaposan körüljárta a tehetséggondozás és az utánpótlás nevelés határterületét. Elsődleges célja az volt, hogy bemutassa a magyar labdarúgó-akadémiák működési sajátosságait és pedagógiai jellemzőit, ám az alapkérdés, melyet meg kívánt válaszolni, ennél jóval konkrétabb. Vajon megéri szülőként energiát és anyagi erőforrásokat fektetni abba, hogy gyermekünk akadémista labdarúgó legyen? És fiatalként megéri áldozatot hozni egy bizonytalan kimenetelű sportpályafutás érdekében? Legyünk bár szülők, szakemberek vagy szurkolók, a könyv hozzásegít minket e kérdések körültekintő megválaszolásához.
Vélemények