Nincs engedélyezve a javascript.
World of Warcraft: Halálszárny éjszakája - Halálszárny-duológia 2.

World of Warcraft: Halálszárny éjszakája - Halálszárny-duológia 2.

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Zordmély sötét öröksége Azeroth múltjának homályába nyúlik. Ám a legtöbben jól tudják, milyen borzalmas tragédia helyszíne: az aljas orkok itt mocskolták be a nemes Sárkánykirálynő, Alexstrasza frissen kikelt fiókáit, hogy aztán a háború eszközeiként használják őket.
Leírás
Raktári kód:
216551
EAN:
9789634977148
Megjelenés:
2023.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
409
Nyelv:
magyar
Zordmély sötét öröksége Azeroth múltjának homályába nyúlik. Ám a legtöbben jól tudják, milyen borzalmas tragédia helyszíne: az aljas orkok itt mocskolták be a nemes Sárkánykirálynő, Alexstrasza frissen kikelt fiókáit, hogy aztán a háború eszközeiként használják őket. Bár Krasus, a rejtélyes mágus vezetésével egy csapat hős legyőzte az orkokat és kiszabadította a fogságba ejtett sárkányokat, az elátkozott hegy a pusztítás egy újabb jelzőpontjaként szolgál a Warcraft világában.

Ám Krasus - akit néhányan úgy ismernek, mint Korialstrasz, a vörös sárkány - érzi, hogy Zordmély ismét fenyegeti mindazt, ami számára kedves. Bár elhatározza, hogy ezúttal egymaga száll szembe a gonosszal, még nem tudja, hogy a küldetésük másokat is Zordmélyhez szólít, és olyan szörnyű igazság kerül majd napvilágra, ami nemcsak a halálukat jelentheti, de a sötétség és a pusztítás egy rettenetes, új korszakát is elhozhatja.
Vélemények