Nincs engedélyezve a javascript.

Perzseljen a vágy! - 5 vérforraló erotikus könyv

b24_blogcikkek_erotikus_600x400_jpeg.jpg


Hozd izgalomba a fantáziádat az erotikus könyvek legújabb köteteivel, amelyekben a szerelem, a szenvedély és a szex nemcsak bizsergetik, de valóban lángra lobbantják vágyaidat, akár nő, akár férfi vagy.

Az erotikus irodalom olyan, mint a felnőtt filmek világa. Bevallottan egyiket sem olvassa, illetve nézi senki. A szürke ötven árnyalata trilógia is véletlenül lett világsiker. Nyilván. De mindez nem számít. A szerelemtől és szextől fűtött szenvedélyes regények sikere töretlen, és ma már sok esetben komolyabb mondanivalója is van a pikáns, szexi történeteknek, mint pusztán vérforralóan vágykeltő leírások megosztása.

Az olykor kendőzetlen őszinteséggel és kitárulkozással megírt történetek alapszituációiból gyakran - bár tévesen - arra következtethetünk, hogy az erotikus könyveket csak nők vásárolják, de az igazság az, hogy a történetszövésnek hála ma már a férfiak esetében is egyre kevésbé számítanak mellőzött olvasmányoknak.

Álmaim hercege

Álmaim hercege

Claire Contreras
Álomgyár Kiadó, 2022.08.10.
Kékvérűek

Nincs szenvedély romantika nélkül. Ahogy erotikus toplista sincs romantikusan szenvedélyes könyv nélkül. Választásunk ezúttal a New York Times bestsellerszerzőjének, Claire Contreras Álmaim hercege című könyvére esett. A kötet Franciaország arisztokratikus világába repít, ahol az előkelőségek nemcsak hatalmasoknak és ellenállhatatlannak tűnnek, de valójában is úgy viselkednek. Az Aramis herceg mellé kirendelt asszisztensnek nem lenne más dolga, mint visszaállítani az előkelőség megtépázott hírnevét, valamint feleséget találni neki. De kettejük közös vállalkozása valami egészen más jövőt tartogat a számukra.

Gyötrődések 3. Szuperhős extrákkal

Gyötrődések 3. Szuperhős extrákkal

Angel Payne
Könyvmolyképző Kiadó, 2022.09.02.
Rubin-Pöttyös sorozat

Ki lehetne alkalmasabb a vágy titokzatos tárgyának, mint egy szuperhős? Angel Payne Szuperhős extrákkal című erotikus regényének főszereplője Villantó, akiben minden együtt van, amire egy nő csak vágyik: szexi és bátor. Álompasisága mellett ráadásul igazi hős is, aki megmenti egy lány életét, aki azonnal beleszeret. Vajon sikerül-e a szív és test szenvedélyének győzedelmeskedni a férfi múlt ütötte sebein?

Ne veszíts el Kyler

Ne veszíts el Kyler

Siobhan Davis
Pioneer Books, 2022.08.19.

A hősies és szenvedélyes szerelemről forduljunk át a beteljesülhetetlennek tűnő érzelmek világára. Siohban Davis Ne veszíts el Kyler regényének középpontjában Faye és Kyler tiltott szerelme áll. Nem elég, hogy az egymást szenvedélyesen szerető fiatalokat rokoni szálak fűzik egymáshoz, ami örökre elválaszthatja őket, de még a korábban biztosnak látszó családi körülmények is megrendülnek egy váratlan bejelentés nyomán. És mindez hatással lehet a nagynevű családi divatmárkára is. Van-e kiút a romok alól és remény a boldogságra?

Ördögi egyezség

Ördögi egyezség

Meghan March
Álomgyár Kiadó, 2022.08.30.

A vágy gyakran jár együtt más érzelmekkel. Meghan March könyve, az Ördögi egyezség az erotika mellett egy másik túlfűtött érzelmet, a bosszút helyezi a történet középpontjába. India Baptiste és Jericho Forge két szenvedéllyel teli, vérbeli játékos, akik legújabb játékukhoz egymást szemelték ki. Kettejük küzdelme a kártyaasztalnál kezdődik, de vajon ott is marad-e, vagy a főszereplők megadják magukat az élet legnagyobb játszmájának, a szerelemnek?

53 szerelmes levél

53 szerelmes levél

Leylah Attar
Könyvmolyképző Kiadó, 2022.09.02.
Arany Pöttyös sorozat

A végére hagytuk a legjobbat! Az igaz szerelmet, amely évtizedeken át képes lángolni még akkor is, ha titkolni kell. És ha még csak erről lenne szó! Mert egy ilyen szerelem mellett mindig felbukkan a mindent felemésztő szenvedély is. Leylah Attar 53 szerelmes levél című erotikus könyvében két világ találkozik egymással Shayda Hijazi és Troy Heathgate személyében. Minden ellenük és az érzelmeik ellen szól. De mégis van egy pont, amikor minden összeér és örökre megváltozik. A lenyomata pedig nem más mint 53 szerelmes levél.

szeptember 11.