Nincs engedélyezve a javascript.

Magunkról

A Book24 Zrt. egy független könyvkiadók és egyéb gazdasági társaságok által alapított könyvkereskedő vállalkozás, melynek tevékenysége a www.book24.hu webáruházon keresztül folytatott elsősorban könyv és kiadvány értékesítés.

Fő küldetésünknek tekintjük, hogy


1. vevőinket a lehető legpontosabban, leggyorsabban és legprofesszionálisabban szolgáljuk ki, a lehető legszélesebb termékválasztékot biztosítva számukra,

2. kiadó partnereink számára pedig egy olyan átlátható és korrekt elszámolási rendszert biztosítsunk, mely egyedülálló az országban.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy napi betekintést biztosítunk az adminisztratív rendszereinkbe, azaz láthatják, hogy mely termékükből mennyi fogyott az adott ciklusban. A kezdeti heti elszámolást mára már felváltotta a havi elszámolás és a befogadott számláikat legkésőbb 15 napon belül kifizetjük.

Az alábbiakban kivonatokban bemutatjuk etikai kódexünk legfontosabb elemeit, amelyek meghatározzák magunkkal, illetve munkatársainkkal kapcsolatos belső elvárásainkat, és irányítják külső üzleti- és ügyfélkapcsolatainkat.

1. A vevőink, megrendelőink, ügyfeleink fizetik a bérünket, a szabadságunkat, a gyermekeink ételét, ruháját és oktatását, a hobbinkat, és az autónkba az üzemanyagot. Ezt mindig szem előtt tartjuk és nem feledjük a napi tevékenységünk során. Ügyfeleinket meghallgatjuk, megpróbáljuk megérteni problémáikat és velük maximálisan együttműködve a lehető legnagyobb mértékben próbáljuk kielégíteni az igényeiket jó minőségű, professzionális és hosszú távon is tartós, örömet okozó szolgáltatásainkkal és munkánkkal.

2. A szakmailag jól felkészült munkatársainkat minden tekintetben megbecsüljük, folyamatos továbbképzésük terheiből anyagilag és munkaidő kedvezménnyel is részt vállalunk, velük szemben követelményeket támasztunk, hiszen ügyfeleink - és így cégünk - számára, végső soron a motivált és jól felkészült szakembereink jelentik a legnagyobb értéket. Munkatársaink kiválasztása során nem teszünk különbséget nem, bőrszín, származás, vallás, politikai nézetek, szexuális orientáció és hasonló jegyek alapján. Ami számít, az a felkészültség, gyakorlat, közös értékeinkkel való azonosulás és a becsületesen elvégzett munka. Aki azonosul értékeinkkel és ügyfeleinknek örömöt szerezve végzi tisztességes munkáját, azt megbecsüljük. Aki ezzel ellentétesen viselkedik, azt eltávolítjuk magunk közül.

3. Egymással és üzleti partnereinkkel szemben őszinték vagyunk, úgy kezeljük a másik embert, ahogy azt magunk számára is elvárnánk hasonló esetben.

4. Aki dolgozik, tévedhet és hibázhat, illetve csak az hibázik, aki dolgozik. Tévedéseinket és hibáinkat beismerjük, azokat korrigáljuk és vállaljuk érte a felelősséget, de nem hibáztatjuk érte egymást. Soha nem vagyunk önelégültek és nem érezzük jól magunkat a langyos vízben, esetleges sikereink után nem dőlünk hátra, folyamatosan fejlesztjük magunkat, tökéletesítjük módszereinket és eszközeinket, újabb és újabb célokat tűzünk ki magunk elé, amelyeket újra és újra elérünk.

5. Nem támogatjuk a fekete gazdaságot és mindent megteszünk annak visszaszorítása érdekében. a) Tiszta és dokumentált forrásból szerezzük be termékeinket és eszközeinket; b) Tiszta, számlával rendezett jogviszonyt alakítunk ki vevőinkkel, és szállítóinkkal; c) Nem foglalkoztatunk feketén munkaerőt. d) Betartjuk az érvényes jogszabályokat.

6. A jó munkának értéke van. Elismerjük partnereink, beszállítóink és munkatársaink értékteremtésre vonatkozó igényét és nem vitatjuk el az elfogadható mértékű üzleti hasznukat.

7. A jó munkának értéke van. Reméljük, hogy vevőink is így gondolják és nem vitatják el elfogadható mértékű hasznunkat, amivel életben tarthatjuk és fejleszthetjük vállalkozásunkat, munkahelyeket teremthetünk, adót fizethetünk az ország érdekében és általánosságban, értéket teremthetünk a közösség számára.

Book24 Zrt.