Nincs engedélyezve a javascript.

Book24 Hűségprogram

husegprogram_01.png

Köszöntjük a BOOK24 Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

Mi az a BOOK24 Hűségprogram? Hogyan csatlakozhatok a Hűségprogramhoz?

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

Hogyan és hol használható a BOOK24 Hűségprogram?

A BOOK24 Hűségprogram a BOOK24 Könyváruházban (book24.hu) használható.

A kedvezményeket a BOOK24 Könyváruházban található termékekre, az e-könyveket, CD, DVD termékeket kivéve, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

A BOOK24 Könyváruházban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a BOOK24 elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Vásárlónak, az alábbiak szerint:

10% - induló szint, első vásárlás alkalmával

20% - 40 000-79 999 Ft halmozott vásárlási összeg esetén

24% - 80 000 Ft halmozott vásárlás felett

A kedvezmények részletes ismertetése

A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka:

A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke.

A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Vásárlót.

(példa: ha december 31-én a Vásárló halmozott vásárlásainak összege 42 000 Ft, így a 20%-os kedvezményszinten van, akkor a következő évben 20% kedvezményre jogosult, csak a vásárlásainak halmozott összege kerül nullázásra.)

Azon Vásárlóinknak, akik a december 31-én lezárt kedvezményszinttel rendelkeznek, azonban a következő esztendőben a vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, 10%-ban rögzítjük kedvezményüket.

Egyéb szabályok:

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a BOOK24 Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a BOOK24 Zrt. jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a BOOK24 Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a BOOK24 Zrt. jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségprogram használatát letiltani.

A BOOK24 Zrt. jogosult a Hűségprogramjának Szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a book24.hu könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

A BOOK24 Hűségprogram nem fizetőeszköz.
A BOOK24 Hűségprogram nem értékesíthető.

Adatok kezelése és védelme:

Felelősség:
A BOOK24 Könyváruház üzletszabályzata és általános szerződési feltételei:
www.book24.hu/hir/aszf

BOOK24 Ügyfélszolgálat:
További kérdésekben a BOOK24 Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre: www.book24.hu/hir/book24-ugyfelszolgalat