Nincs engedélyezve a javascript.

E-könyv információk

Milyen formátumban tölthetem le az e-könyveket?

Minden e-könyvünk vásárlás után a felhasználói fiókból tölthető le epub formátumban.

A megvásárolt e-könyveket hányszor lehet letölteni?

A letöltésnek semmilyen limitje nincs, azt bármikor, bármennyi alkalommal, bármelyik formátumban eléri. Az e-könyveket – bejelentkezés után – a profil oldalon lehet megtekinteni és letölteni.

Hogyan tudom elolvasni az e-könyveket?

Az e-könyvek olvasására rengeteg lehetőség van. Sokan használnak dedikált e-könyv olvasó készülékeket, melyek kifejezetten erre a célra készültek, így sok szempontból a legjobbak erre a célra. E mellett gyakorlatilag minden platformon elérhetők ingyenes és remekül működő olvasóprogramok. 

Milyen olvasóprogramot használjak?

A lista platformonként változik, és fontos tudni, hogy ezek nem egyedüli megoldások, minden platformon programok tucatjai érhetők el, eltérő tudással, így a választás ízlés kérdése is. A lenti programok azok, melyeket mi is és olvasóink is eredménnyel használnak és nem mellékesen teljesen ingyenesek.

iPhone, iPad, Mac: a beépített iBooks program a legkönnyebben használható megoldás. Ehhez .epub formátumra lesz szükség.

Android: e platformon a Kindle program a legelterjedtebb, ehhez a .epub kiterjesztésű file-okra lesz szükség.

Windows Phone: a mi kedvencünk a Bookviser program lett, amely az .epub formátumot használja.

Windows PC: a legtöbb funkciót a fura nevű Icecream Reader nyújtja, de ha fontos a magyar nyelvű menü, a Calibre lehet a legjobb választás. Mindkét program .epub formátumot támogatja. Hogyan tudom iPhone vagy iPad készülékemre legkönnyebben elküldeni a megvett e-könyveket?

Az iBook program használatakor a legegyszerűbb megoldás, ha egyenesen a készülékről bejelentkezik oldalunkon és felkeresi saját fiókját. Itt a letölteni kívánt e-könyv melletti „Letöltöm (.epub)” gombra tappintson, majd a felugró menüben válassza ki a „Megnyitás iBooksban” opciót.