Nincs engedélyezve a javascript.

Szeretne velünk könyvet értékesíteni?

A Book24 Zrt. egy független könyvkiadók és egyéb gazdasági társaságok által alapított könyvkereskedő vállalkozás, melynek tevékenysége a www.book24.hu webáruházon keresztül folytatott könyv és kiadvány értékesítés.

Fő küldetésünknek tekintjük, hogy

1) vevőinket a lehető legpontosabban, leggyorsabban és legprofesszionálisabban szolgáljuk ki, a lehető legszélesebb termékválasztékot biztosítva számukra,
2) kiadó partnereink számára pedig egy olyan átlátható és korrekt elszámolási rendszert biztosítsunk, mely egyedülálló az országban.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy napi betekintést biztosítunk az adminisztratív rendszereinkbe, azaz láthatják, hogy mely termékükből mennyi fogyott az adott ciklusban, és ezzel párhuzamosan heti elszámolást teszünk lehetővé, heti számlázással azok számára, akik ezt szeretnék és a befogadott számláikat legkésőbb 15 napon belül kifizetjük.

Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy a bizományba átvett áru értékesítéséből származó bevételt teljesen elkülönített jutalékszámlára érkeztetjük, ami nem vonható be napi működési költségeink finanszírozására, ezzel garantálva, hogy a valódi értéket teremtő kiadókhoz eljut az általuk teremtett érték ára, és azt nem más használja hosszú időn keresztül más célból.

Amennyiben még nem dolgozunk együtt, de érdekli a lehetőség, akkor kérjük, hogy keressen minket a [email protected] email címen. A lehető legrövidebb idő alatt felkeressük Önöket.