Nincs engedélyezve a javascript.
A nagy csekklopás
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 571 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 571 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

“Abból indulj ki, amid van!”

Howard Wallace a saját magánnyomozói szabályai szerint él. Ő aztán tudja, hogyan induljon ki abból, amije van: ballonkabát helyett fürdőköpeny, összetákolt iroda az iskola hátsó kertjében, barátja pedig egy szál sem. Amikor egy diáktársa megbízza egy zsarolási ügy felderítésével, azonnal elvállalja a megbízást, sőt még az új lányt, Ivy Masont is maga mellé veszi.

Leírás
Raktári kód:
170205
ISBN:
9789634104056
EAN:
9789634104056
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar

“Abból indulj ki, amid van!”


Howard Wallace a saját magánnyomozói szabályai szerint él. Ő aztán tudja, hogyan induljon ki abból, amije van: ballonkabát helyett fürdőköpeny, összetákolt iroda az iskola hátsó kertjében, barátja pedig egy szál sem. Amikor egy diáktársa megbízza egy zsarolási ügy felderítésével, azonnal elvállalja a megbízást, sőt még az új lányt, Ivy Masont is maga mellé veszi. Mire Howard rájön, hogy Ivy nem csak segéderőként hasznos, de barátnak sem olyan rossz, addigra annyi iskolai szabályt szeg meg, hogy választás elé kerül: elveszíti Ivy barátságát vagy örökre feladja a magánnyomozást.


 


A Pagony legu´jabb sorozata´ba, az Abszolu´t Ko¨nyvekbe olyan 9—12 e´veseknek szo´lo´, olvasma´nyos e´s izgalmas ko¨nyveket va´logatunk, amelyek abszolu´t lendu¨letesek, abszolu´t szi´n- vonalasak, abszolu´t maiak. Abszolu´t ko¨nnyu? o?ket olvasni, de me´gsem felszi´nesek, abszolu´t nem megterhelo?ek, de me´gis elgondolkodtato´k. Van e´s lesz ko¨ztu¨k fiu´s e´s la´nyos, magyar e´s ku¨lfo¨ldi, fantasy, kaland vagy e´ppen detekti´vrege´ny – ami mindegyikben ko¨zo¨s, e´s amit garanta´lunk: ezeket a ko¨nyveket jo´ olvasni!

Vélemények