Nincs engedélyezve a javascript.
Ábrándok könyvtára
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 791 Ft
Borító ár:
1 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 791 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Ágról szakadt Tóbiás és a Vango szerzőjének új könyve a bennünk lakozó nagy könyvekről, az olvasás és a képzelet mindennel dacoló erejéről szól. Főhőse, Viktória életébe egyszer csak beköltöznek a regényhősök, és eldönthetetlenné válik, mi a regény, és mi a valóság. Fordulatos nyomozása során számos rejtélyt kell megoldania.

Leírás
Raktári kód:
912748
ISBN:
9789631196146
EAN:
9789631196146
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar

Az Ágról szakadt Tóbiás és a Vango szerzőjének új könyve az olvasás és a képzelet mindennel dacoló erejéről szól. Főhőse, Viktória életébe egyszer csak beköltöznek a regényhősök, és eldönthetetlenné válik, mi a regény, és mi a valóság. Fordulatos nyomozása során Viktóriának számos rejtélyt kell megoldania: hol bujkálnak a csejenek, hová tűnt a hangos falióra, és miért tesz a fejére édesapja indiánfejdíszt, ha munkába indul?


Az Ábrándok könyvtára egy kis könyv a bennünk lakozó nagy könyvekről. Magyar nyelvű kiadását Timothée de Fombelle könyvszerető magyar barátainak ajánlotta, sorai a kötetekben is olvashatók. 


A szerzőről
fombelle-szines-web.jpg
Timothée de Fombelle

Timothée de Fombelle

1973-ban született Párizsban. Franciaországban és Vietnámban tanított irodalmat, majd érdeklődése a színház felé fordult. 1990-ben színitársulatot alapított, drámáit saját rendezésében vitte színre. A világítótorony című színdarabját tizennyolc évesen írta, amely Oroszországban, Litvániában, Lengyelországban és Kanadában is bemutatásra került. Az Örökké táncolok című írását az avignoni színházi fesztivál megnyitóján olvasták föl 2002-ben. Ágról szakadt Tóbiás az első regénye, amely egy csapásra elhozta számára a nemzetközi sikert; magyar, angol, olasz, német, török, holland, lengyel fordítása mellett bolgár, cseh, görög, spanyol, héber, japán, koreai, litván, portugál, román, vietnámi nyelven is olvasható.

A könyv legfontosabb díjai:

2006 Saint-Exupéry-díj (francia irodalmi díj)
2006 Tam Tam-díj (francia könyvtárosok és könyvkereskedők díja)
2007 Sorcières-díj (8-12 éves francia gyerekolvasók díja)
2008 IBBY-díj (A legjobb francia gyerekregény kategóriában)
2008 Andersen-díj (Olaszország)
2008 Versele-díj (Belgium)
2008 Zilveren Griffel-díj (Hollandia)

Vélemények