Nincs engedélyezve a javascript.
Szubjektív az objektíven keresztül I. kötet

Szubjektív az objektíven keresztül I. kötet

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
13 950 Ft
Borító ár:
15 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
13 950 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Feleségem Vera biztatására fogtam hozzá a fotóim és az élményeim kötetbe gyűjtéséhez. Néha úgy érzem, már két életet is leéltem. Amikor hivatalos úton Szingapúrban jártam, Handler Ákossal, a követség első beosztottjával sokat beszélgettünk a régi időkről. Ő is azt javasolta, dolgozzam rajta.
Leírás
Raktári kód:
215630
EAN:
9786155559921
Megjelenés:
2023.07.19.
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
243 x 300
Nyelv:
magyar
„Feleségem Vera biztatására fogtam hozzá a fotóim és az élményeim kötetbe gyűjtéséhez. Néha úgy érzem, már két életet is leéltem. Amikor hivatalos úton Szingapúrban jártam, Handler Ákossal, a követség első beosztottjával sokat beszélgettünk a régi időkről. Ő is azt javasolta, dolgozzam rajta. Le kell írni sok mindent, hogy kevesebb hazugság maradjon a köztudatban.
Apámból, Antall Józsefből nem kell szobrot faragnom, én viszont emlékezem arra az emberfeletti küzdelemre, amelyet a saját múlandósága ellen vívott. Tanárember volt, a miniszterek a háta mögött osztályfőnöki órának hívták a kormányülést. 1985 óta fényképezem. Harminchét éve, de most sem unom. Az volt életem nagy luxusa, hogy mindent addig csináltam, ameddig örömet okozott. Több mint egy évtizeden át a fotózás az életformám: a munkám és a hobbim is.
1988-1990 között a sajtóban dolgozni fantasztikus volt. Azt hittük akkor, hogy a rendszerváltoztatás ütemét a sajtó adja. Ma már tudjuk: alapvetően Moszkva és Washington megegyezése határozta meg”.

A kiadvány első kötete az 1985-től kezdődő fotós pályafutás elejétől az első szabad országgyűlési választásokig tart. Számos érdekes fotó és történet. Igazi kordokumentum.
A könyv készítése során 90.000 fotó került átnézésre és válogatásra.
Vélemények