Nincs engedélyezve a javascript.
Állatok blogja

Állatok blogja

(Pöttyös sorozat)

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 539 Ft
Borító ár:
1 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 539 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szereted az állatokat, és nem akarod tétlenül nézni, hogy mások rosszul bánnak velük? Kövesd az ÁMCS blogját! Az Állatmentő Csapat tagjai lelkesen vetik magukat a legveszélyesebb kalandokba, ha beteg sünről, eltévedt dolmányossirály-párról vagy elhagyott öreg kutyáról kapnak híreket.

Leírás
Raktári kód:
913711
ISBN:
9789631194999
EAN:
9789631194999
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
114
Nyelv:
Magyar

Szereted az állatokat, és nem akarod tétlenül nézni, hogy mások rosszul bánnak velük? Kövesd az ÁMCS blogját! Az Állatmentő Csapat tagjai lelkesen vetik magukat a legveszélyesebb kalandokba, ha beteg sünről, eltévedt dolmányossirály-párról vagy elhagyott öreg kutyáról kapnak híreket. Fotókat osztanak meg a neten, online petíciót írnak, és tanácsokat adnak az állattartóknak. A blogot két tizenegy éves lány, Camille és Léa írja, no meg Camille lerázhatatlan, kotnyeles kishúga, Pauline. Internetes mozgalmuk végül jócskán felforgatja az álmos bretagne-i falu életét.

A szerzőről
cantin-marc.jpg
Marc Cantin

Marc Cantin író 1967-ben született Franciaországban. Számos foglalkozást kipróbált, volt képregényrajzoló, mozgássérültek mellett gondozó, 1996 óta a gyerekirodalom területén alkot, és egy gyereklap munkatársa. Különféle műfajokban próbálta már ki magát: írt regényt, képregényt, bábjátékot, mozi- és tévéfilmet. A francia Rageot kiadó legsikeresebb sorozatainak egyik szerzője.

Vélemények