Nincs engedélyezve a javascript.
Castle Of Mind

Castle Of Mind

társasjáték

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 832 Ft
Borító ár:
8 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
7 731 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Castle Of Mind izgalmas táblás fejlesztő játék, amely - egyedi motorikájának köszönhetően - nem csak roppant szórakoztató, de játék közben fejleszti a gondolkodás számos területét és a figyelmet.


Az Elme Kastélyának színes kövein két játékos csap össze, céljuk eljuttatni a piros bábut a kastély közepére - és megakadályozni az ellenfelet, hogy előbb elérje azt. A játékosok döntéseitől függ, melyik bábunak mekkora szerepet szánnak, mikor és hol támadnak, hogyan védekeznek, milyen stratégiát alkalmaznak és hogyan váltanak menet közben.

Leírás
Raktári kód:
179022
ISBN:
5999860536000
EAN:
5999860536000
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
doboz

Castle Of Mind izgalmas táblás fejlesztő játék, amely - egyedi motorikájának köszönhetően - nem csak roppant szórakoztató, de játék közben fejleszti a gondolkodás számos területét és a figyelmet.Az Elme Kastélyának színes kövein két játékos csap össze, céljuk eljuttatni a piros bábut a kastély közepére - és megakadályozni az ellenfelet, hogy előbb elérje azt. A játékosok döntéseitől függ, melyik bábunak mekkora szerepet szánnak, mikor és hol támadnak, hogyan védekeznek, milyen stratégiát alkalmaznak és hogyan váltanak menet közben.
Ami különösen izgalmassá teszi az összecsapást, az a játék egyedi mechanikája, amelynek köszönhetően az ütés nem ott történik, ahol a lépés. Így folyamatosan figyelni kell az egész pályára, minden bábura és minden lépésre, hiszen az ellenfél minden lépése hatással lehet a pálya távolabbi pontjaira is.
Minden játék hat a gondolkodásra és minden egyes lejátszott mérkőzés hatással van a játékosokra. A Castle Of Mind játékos módon fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, a stratégiai gondolkodást, a logikát, összefüggések meglátását, kombinatív képességeket, miközben döntések meghozatalára, új utak kipróbálására bátorít. Minden egyes parti tapasztalataiból tanulva újabb és újabb stratégiákat lehet kitalálni, sőt, játék közben is van alkalmunk váltani, lépésről lépésre döntéseket hozni és tapasztalni azok követketzményeit.
A megmérettetés tehát a két játékos elméjében zajlik, és az Elme Kastélyának színes kövein mozgatott bábuk ezt a küzdelmet jelenítik meg.


A Castle of Mind 2019-ben az Ország Játéka lett két kategóriában is: Családi Társasjáték kategória Közönségdíj, Ország Játéka Játszónap Különdíj.


A doboz tartalma:
- 34 db korong
- 1 db tábla
- játékismertető
- 1 db online regisztrációs kupon

Vélemények