Nincs engedélyezve a javascript.
Csajkovszkira mentem a mennybe

Csajkovszkira mentem a mennybe
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
599 Ft
Online ár:
569 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fejős Éva karácsonyi novellájának hősnője, Sziszi éppen új életet kezd, miközben bevitorlázott az úgynevezett „életközepi válságba”. Korábban biztos kapaszkodói voltak, és a jégen minden bizonytalansága elszállt, azonban most újrakezdőként az életben és a kapcsolatokban is el kell igazodnia. Ha nem jönne a karácsony, el sem vállalta volna a marketinges munkát a családias játékáruházban...

Leírás
Raktári kód:
203772
ISBN:
9786156269409
EAN:
9786156269409
Gyártó kód:
26446
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
18
Nyelv:
magyar

Fejős Éva karácsonyi novellájának hősnője, Sziszi éppen új életet kezd, miközben bevitorlázott az úgynevezett „életközepi válságba”. Korábban biztos kapaszkodói voltak, és a jégen minden bizonytalansága elszállt, azonban most újrakezdőként az életben és a kapcsolatokban is el kell igazodnia. Ha nem jönne a karácsony, el sem vállalta volna a marketinges munkát a családias játékáruházban...„– Nincs mit bevallanom, Sziszi. Te voltál Európa legjobb műkorcsolyázója. De megkockáztatom, hogy a világ legjobbja is, igen. Pont csúcsformában voltál, és nem, ne nézz így rám, magasról tojok a tini versenyzőkre. Te érett, gyönyörű mozgású műkorcsolyázó voltál, és a négyfordulatos toe loopod a világ legjobbja.
– Anyu – kóstolok bele az elém tett fasírtba –, ez már a múlt.
– És tudod, miért fáj ez nekem? – kérdezi. Hogy a fenébe ne tudnám. A saját álmait bennem akarta viszontlátni, és a három Eb-érmemmel, a két olimpiai bronzzal és a világbajnoki ezüsttel már engem látott az összes dobogó legfelső fokán. Én voltam az ügyeletes üdvöske. Szép szőke loknikkal, rózsaszín rúzzsal, hófehér fogakkal és a világ legbájosabb mosolyával. Belül meg egy háborúzós pasilélekkel. Sosem felejtem el, amikor Ivanovát, az egyik legnagyobb ellenfelemet megtéptem.”

Vélemények