Nincs engedélyezve a javascript.
Élvezd!
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 841 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Élvezd! egyike azon kiadványainknak, amelyek segítenek a házasságra fókuszálni.


Talán úgy érzed, hogy köteles vagy a férjed kedvére tenni az ágyban, de a saját örömöd háttérbe került. Joyce és Clifford Penner - ismert amerikai szexterapeuták - arra figyelmeztetnek, hogy ez a férj és a feleség számára egyaránt elégedetlenséghez és olyan házassághoz vezet, amely nélkülözi azokat az áldásokat, amelyeket Isten eltervezett számotokra.A Penner házaspár életet megváltoztató könyve segít, hogy a nők felfedezzék Isten szexuális ajándékát az életükben, és teljes szabadságban élvezzék azt. Ez a könyv a Penner házaspár több évtizedes terápiás tapasztalatai és a valós életből vett példák segítségével mutatja meg, hogyan- ismerd fel a szexuális élvezet fizikai és lelki áldásait;- halgass a testedre;- ismerd fel és fejezd ki a szexuális vágyadat;- győzd le a szexuális problémákat;- élvezzétek a házaséletet a férjeddel.Te magad is megtapasztalhatod a szexuális élvezetet a férjeddel. Kezdd el ma!
Joyce és Clifford Penner nemzetközileg elismert szexterapeuták, oktatók, és számos könyv szerzői, beleértve A férjek útmutatója az örömteli házasélethez című könyvet.

Leírás
Raktári kód:
204430
ISBN:
9786156108494
EAN:
9786156108494
Gyártó kód:
27702
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
188
Nyelv:
magyar

Az Élvezd! egyike azon kiadványainknak, amelyek segítenek a házasságra fókuszálni.Talán úgy érzed, hogy köteles vagy a férjed kedvére tenni az ágyban, de a saját örömöd háttérbe került. Joyce és Clifford Penner - ismert amerikai szexterapeuták - arra figyelmeztetnek, hogy ez a férj és a feleség számára egyaránt elégedetlenséghez és olyan házassághoz vezet, amely nélkülözi azokat az áldásokat, amelyeket Isten eltervezett számotokra.A Penner házaspár életet megváltoztató könyve segít, hogy a nők felfedezzék Isten szexuális ajándékát az életükben, és teljes szabadságban élvezzék azt. Ez a könyv a Penner házaspár több évtizedes terápiás tapasztalatai és a valós életből vett példák segítségével mutatja meg, hogyan- ismerd fel a szexuális élvezet fizikai és lelki áldásait;- halgass a testedre;- ismerd fel és fejezd ki a szexuális vágyadat;- győzd le a szexuális problémákat;- élvezzétek a házaséletet a férjeddel.Te magad is megtapasztalhatod a szexuális élvezetet a férjeddel. Kezdd el ma!
Joyce és Clifford Penner nemzetközileg elismert szexterapeuták, oktatók, és számos könyv szerzői, beleértve A férjek útmutatója az örömteli házasélethez című könyvet.

Vélemények