Nincs engedélyezve a javascript.
Depresszió

Depresszió
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
2 490 Ft
Borító ár:
2 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Depresszió. Egy sokak életét megkeseríto és tönkretevo állapot, amely megosztja a gondolkodó embereket, és amellyel sokan mind a mai napig nem tudnak mit kezdeni. Vajon mi az oka ennek? A szerzo célja, hogy megmutassa: a depresszió nagyon is hétköznapi jelenség, nincs benne semmi misztikum, semmi elborzasztó.
Leírás
Raktári kód:
136531
ISBN:
9786155492082
EAN:
9786155492082
Gyártó kód:
3401
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
216
Nyelv:
magyar
Depresszió. Egy sokak életét megkeseríto és tönkretevo állapot, amely megosztja a gondolkodó embereket, és amellyel sokan mind a mai napig nem tudnak mit kezdeni. Vajon mi az oka ennek?
A szerzo célja, hogy megmutassa: a depresszió nagyon is hétköznapi jelenség, nincs benne semmi misztikum, semmi elborzasztó. Ez a kötet nem az ismeretek didaktikus felsorolása, nem tankönyvi rendszerezésben járja körül a témát az okoktól a terápiáig ? erre számos kiváló szakkönyv áll rendelkezésre. Nem találunk benne statisztikákat, bonyolult pszichológiai fejtegetéseket, vagy biológiai elméleteket, sem pedig a kezelési módszerek részleteit, hiszen ilyen munkák is szép számmal akadnak.
E könyv legfontosabb célja: láttatni és érzékeltetni. Láttatni a depresszióról való gondolkodás dimenzióit, és érzékeltetni azt a sok-sok dilemmát, amellyel nap mint nap szembe kell néznie mind a depressziós embernek, mind pedig környezetének.
BELSO NÓRA érzéseket és benyomásokat közvetít a gyakorló pszichiáter szakmai ? és lelki ? szemén keresztül, hiszen a depressziót érzelmek nélkül nem lehet érteni és megértetni. Nézzünk szembe oszintén a tényekkel és a valósággal, hiszen csakis a megismerés és a tudás biztosíthatja a gyozelmet a depresszió elleni küzdelemben.
Vélemények