Nincs engedélyezve a javascript.
Drogma

Drogma
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
2 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

?Fehér alapon vörös betuk. Sokáig úgy éreztem, hogy a kíváncsiságom vezérel, ma már tudom, hogy az csupán eszköz volt. A fehér számomra a tisztaság, a belso béke jelképe. A tisztaságot és a belso békét azonban csak harccal és fájdalommal lehet elérni: ezt szimbolizálják a vörös betuk. Ez a könyv a lángolásról, a szenvedélyrol, a hitrol és a belso békérol szól.
Leírás
Raktári kód:
135885
ISBN:
9786155418075
EAN:
9786155418075
Gyártó kód:
2376
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
180
Nyelv:
magyar
?Fehér alapon vörös betuk. Sokáig úgy éreztem, hogy a kíváncsiságom vezérel, ma már tudom, hogy az csupán eszköz volt. A fehér számomra a tisztaság, a belso béke jelképe. A tisztaságot és a belso békét azonban csak harccal és fájdalommal lehet elérni: ezt szimbolizálják a vörös betuk. Ez a könyv a lángolásról, a szenvedélyrol, a hitrol és a belso békérol szól. Korábbi változata ? amelyet 8 évvel ezelott írtam ? az életrol vallott gondolataim durva megfogalmazása volt. Ez a bovített és átdolgozott új Drogma egy önkritikus, öniróniával teli könyv, sokkal érettebb írás, amelyben az is benne van, hogy hogyan lehet mindezeket megszerezni. Mindannyian függok vagyunk, mégpedig a félelmeinktol. Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik mindezt már megfogalmazták maguknak??

A DROGMA nem csak a szenvedélyrol és a szenvedésrol szól, hanem magáról a függésrol. A ?Narkósról?, aki lehet drog-, gyógyszer-, alkohol-, játék-, társ-, vagy akár Csernus-függo is? Arról, hogy mit lehet tenni, ha valaki végképp elveszítette a kontrollt, és zsákutcába kormányozta magát.

A DROGMA hét nap története. DR. CSERNUS IMRE hét napjáé, amelyeken különös sorsok bontakoznak ki az olvasók elott. Hét nap, amelynek eseményeihez Dr. Csernus két egykori betege fuz megjegyzéseket ? hol oszinte szeretettel, hol metszo cinizmussal. Hét nap, amelyeknek sikeréért újra és újra meg kell küzdeni.

A DROGMA ma már kultuszkönyv. Nyolc évvel ezelott született, mégis aktuálisabb, mint valaha. A szerzo ezúttal tükröt tart önmaga elé, és a szöveghez fuzött kommentárjaiban kegyetlen oszinteséggel néz szembe egykori önmagával.
Vélemények