Nincs engedélyezve a javascript.
Buddha fejes gyöngy mala karkötő
napraforgo_plecsni-1.png
napraforgo_plecsni-1.png

Buddha fejes gyöngy mala karkötő

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 130 Ft
Borító ár:
5 700 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 990 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A malát a buddhisták imafüzérként használják, ez volt az elődje a különböző kultúrákban megtalálható rózsafüzéreknek, olvasóknak. A különböző vallásokban előszeretettel használják az imaláncokat. A világ nagy vallásaiban használt ima eszköze, úgy mint a buddhistáknál a dzsapa, a keresztény vallásban a rózsafüzér és az iszlámban a tespih.
Leírás
Raktári kód:
216244
EAN:
3070000055017
Megjelenés:
2023.08.16.
Kötésmód:
fóliatasakban
Tömeg [g]:
100
Hossza: 19 cm
Állítható: nem
A golyók gumira vannak felfűzve.
Golyó mérete: 0.5 cm
Medál mérete: 2 cm x 1.5 cm
Ásvány: tigrisszem Mala

A malát a buddhisták imafüzérként használják, ez volt az elődje a különböző kultúrákban megtalálható rózsafüzéreknek, olvasóknak. A különböző vallásokban előszeretettel használják az imaláncokat. A világ nagy vallásaiban használt ima eszköze, úgy mint a buddhistáknál a dzsapa, a keresztény vallásban a rózsafüzér és az iszlámban a tespih. Tradicionális eszköz, melyet a vallásokban arra használnak, hogy segítsék az elmélyedést és megkönnyítsék az ima folyamatát. Ezek az eszközök hamar elterjedtek az egész világon. De ma is előszeretettel alkalmazzák meditációs segítőként és lelkigyakorlatok alkalmával, de láncként vagy karkötőként is hasznos eszköz, mert energetizál és spirituális töltést biztosít.

A lelkigyakorlatok segítik önmagunk megismerését valamint a béke és harmónia elérését. A malák általában 3x36 szemből állnak, ami a Buddha, Dharma, Sangha szimbólumai, de találunk 18, 21, 27 és 54 szemes imaláncokat is. A legelterjedtebb dzsapák-malák a 108 szemesek: készülhetnek szantálfából, különböző kristályokból és nagyon elterjedt a piros fonalból készült változata is stb.
Vélemények