Nincs engedélyezve a javascript.
Jony Ive
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
2 940 Ft
Borító ár:
2 940 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 793 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

?Másnak lenni nagyon könnyu, de jobbnak lenni nagyon nehéz.? ? Jony Ive Steve Jobs 1997-ben tért vissza az Apple élére, hogy megmentse a céget, amelyet o alapított. Egyik este találkozott egy brit tervezovel, aki ? több száz rajzzal és prototípussal körülvéve ? még késo éjjel is a cég központjában szorgoskodott.
Leírás
Raktári kód:
135929
ISBN:
9789633041727
EAN:
9789633041727
Gyártó kód:
2432
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
266
Nyelv:
magyar
?Másnak lenni nagyon könnyu, de jobbnak lenni nagyon nehéz.? ? Jony Ive Steve Jobs 1997-ben tért vissza az Apple élére, hogy megmentse a céget, amelyet o alapított. Egyik este találkozott egy brit tervezovel, aki ? több száz rajzzal és prototípussal körülvéve ? még késo éjjel is a cég központjában szorgoskodott. És akkor Jobs rájött, hogy megtalálta azt a tehetséges embert, aki visszafordíthatja a céget a lejton. Ez a fiatal tervezo Jony Ive volt. Jony és Jobs együttmuködésébol kultikus muszaki eszközök születtek.

Az iMac, az iPod, az iPad és az iPhone azon túl, hogy a világ egyik legértékesebb vállalatává tették az Apple-t, egész iparágakat újítottak meg, huséges rajongókat toboroztak a cégnek, és egy nemzetközileg is sikeres és elismert márkát teremtettek meg. Mindeközben Jony Ive a világ vezeto, technológiai innovátorává vált, számtalan dizájndíjat nyert, és kiérdemelte, hogy 2013-ban felkerüljön a Time magazin 100-as listájára, sot még lovaggá is ütötték. De e diadalmas pályafutás ellenére vajmi keveset tudni errol a szemérmes és halk szavú varázslóról, akit Jobs ?szellemi társának? tartott.

Ebbol a könyvbol megismerjük az Apple innovációk valódi vezetojének igaz történetét.
Vélemények